Home » Binnenstraat

Binnenstraat - Relatie event

Unieke Elementen
  • Symmetrische pilarenstructuur
  • Karakteristieke langwerpige L-vorm
  • Bakstenen muren
Neem contact op download brochure
650
350
Binnenstraat

De Binnenstraat is één van de eventruimtes en was eens de doorvoerader van de voormalige suikerfabriek. Tegenwoordig verbindt de Binnenstraat alle ruimtes binnen het complex met elkaar, en leent zich los ook uitstekend voor kleinere evenementen.

Bedrijfsjubileum, een nieuwe koers of de introductie van een nieuw product? Het zijn allemaal aanleidingen voor het organiseren van een relatie evenement. Een relatie evenement kan verschillende vormen aannemen en afhankelijk van het gekozen programma kan de geschikte evenementenlocatie worden gevonden. De langwerpige L-vorm Binnenstraat heeft een karakteristieke, symmetrische pilarenstructuur en is zeer geschikt voor een intiem relatie evenement.

Wil je verschillende sessies aanbieden – denk aan verschillende sprekers, een debat, workshops of interviews – dan is het bij SugarFactory mogelijk deze sub-sessies over verschillende eventruimtes te verspreiden. De Binnenstraat kan namelijk op verschillende manieren worden ingezet: de ruimte leent zich los uitstekend voor kleinere evenementen, maar kan ook dienen als workshop ruimte, break-out room of entree- en/of registratieruimte voor evenementen in de naastgelegen Middenfabriek of Pulppersloods.

VR + Feiten
Binnenstraat
Maximale capaciteit 650 personen

Oppervlakte

Begane grond: 900 m2

Afmetingen

Hoogte: 5 tot 15 meter
Lengte: 68 meter
Breedte: 10 meter

Faciliteiten
  • 950 Mbit WiFi
  • Werkverlichting
  • LED-verlichting
  • Krachtstroomaansluiting
  • Verwarming
  • Toiletgroep
  • Grote deuren, gemakkelijk laden en lossen (vrachtwagen toegankelijk).
Download brochure
De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km
Historie

In de voormalige suikerfabriek (1863-1992) werd gewerkt aan het productieproces van suiker. Stoom, herrie van machines en kranen vormden de werkplaats van de arbeiders op het voormalige CSM-terrein. Iedereen die langskwam kon de geur van suikerbieten ruiken.

De oudste suikerfabriek van Nederland sloot in 1992 haar deuren en sinds 2002 wordt deze locatie herontwikkeld door de Cobraspen Groep tot unieke evenementenlocatie. Tijdens dit proces is de fabriek volledig intact gebleven. De moderne technieken die een hedendaagse evenementenlocatie nodig heeft zijn subtiel en met respect voor het karakter van de fabriek aangebracht.

De kracht van de voormalige suikerfabriek komt nu tot uiting in het unieke industriële decor dat zij biedt. Met de vele memorabele evenementen wordt met de fabriek steeds opnieuw geschiedenis geschreven.

Bekijk video
Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op