Home » Beurs

Beurs

Een unieke beurslocatie met een treinstation voor de deur en meerdere industriële ruimtes

Neem contact op

SugarFactory als beurslocatie

Laat beursbezoekers versteld staan wanneer ze de industriële ruimtes binnenlopen van SugarFactory. Beurzen zijn er in allerlei soorten en maten, en omdat onze evenementenlocatie diverse ruimtes heeft is er voor elke beurs wel een passende ruimte!

Industriële ruimtes

De industriële eventruimtes van SugarFactory – die in grootte verschillen van 200 tot ruim 2.000 m2 – zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd in te zetten. Het is mogelijk om de kleinere ruimtes te gebruiken als bijvoorbeeld een extra grote showroom of een ruimte om in te kunnen netwerken. Ook kan er (enkel in combinatie met binnen) gebruik worden gemaakt van de buitenruimte, bijvoorbeeld om wat te eten bij een foodtruck en even bij te komen van de beurs. Aan ruimte geen gebrek in deze voormalige suikerfabriek!

De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km

Gerelateerde cases

Culy Food Festival

Middenfabriek Binnenstraat Pulppersloods

KLM Boutique Magnifique 2

Middenfabriek Binnenstraat Pulppersloods

KLM’s Boutique Magnifique

Middenfabriek Binnenstraat Pulppersloods

Dirk van den Broek & Dekamarkt

Middenfabriek Binnenstraat Pulppersloods

Goed bereikbare beurslocatie

De bereikbaarheid en ligging van een beurslocatie zijn cruciaal om een succesvolle beurs neer te zetten. Wanneer een beurs zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken is, kun je een zo groot mogelijk publiek aantrekken. SugarFactory is gelegen tussen Haarlem en Amsterdam, nabij belangrijke uitvalswegen. Met NS station Halfweg-Zwanenburg voor de deur, met directe verbindingen richting Amsterdam en Haarlem, is deze beurslocatie ook voor bezoekers met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Moderne faciliteiten

Voor zo’n groot evenement is professionele technische ondersteuning  belangrijk. Wij maken gebruik van de meest moderne faciliteiten om jouw beurs optimaal te ondersteunen. Zo beschikt onze locatie met een 950 Mbit WiFi-verbinding, krachtstroomaansluitingen, rigging en LED-verlichting. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van partners voor techniek, verlichting en audiovisuele ondersteuning. Indien gewenst kun je ook zelf leveranciers selecteren.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op