Home » Binnenstraat

Binnenstraat - Hackathon

Unieke Elementen
  • Symmetrische pilarenstructuur
  • Karakteristieke langwerpige L-vorm
  • Bakstenen muren
Neem contact op download brochure
650
350
Binnenstraat

In 1992 sloot de oudste suikerfabriek van Nederland haar deuren. Vandaag de dag huist in het pand een industriële eventlocatie. De Binnenstraat is één van de eventruimtes en was eens de doorvoerader van de voormalige suikerfabriek. Tegenwoordig verbindt de Binnenstraat alle ruimtes binnen het complex met elkaar, en leent zich los ook uitstekend voor kleinere evenementen. Bijzonder is de karakteristieke, symmetrische pilarenstructuur.

Een hackathon is een event waarbij studenten en/of specialisten hun slimme hoofden bij elkaar steken om binnen korte, vastgestelde tijd een bepaald probleem op te lossen. Deze events zijn bij uitstek geschikt voor lastige technische vraagstukken die al lang bestaan en een creatieve oplossing vereisen. Steeds meer bedrijven zien het nut van een dergelijk evenement in. Bij SugarFactory hebben we ervaring met de organisatie van hackathons.

De authentieke details van onze eventlocatie dragen bij aan de bijzondere sfeer van een hackathon, er is ruimte voor een passend side program en de faciliteiten voor de verzorging van je gasten zijn aanwezig. Het is mogelijk verschillende eventruimtes te combineren, om zo te voldoen aan de verschillende eisen die een hackathon stelt. Zo kan de Binnenstraat dienen als break-out room, tijdelijke keuken of entree- en/of registratieruimte voor een hackathon is de aangrenzende Middenfabriek of Pulppersloods. Beyond Banking organiseerde eerder een zeer succesvolle hackathon bij SugarFactory.

VR + Feiten
Binnenstraat
Maximale capaciteit 650 personen

Oppervlakte

Begane grond: 900 m2

Afmetingen

Hoogte: 5 tot 15 meter
Lengte: 68 meter
Breedte: 10 meter

Faciliteiten
  • 950 Mbit WiFi
  • Werkverlichting
  • LED-verlichting
  • Krachtstroomaansluiting
  • Verwarming
  • Toiletgroep
  • Grote deuren, gemakkelijk laden en lossen (vrachtwagen toegankelijk).
Download brochure
De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km
Historie

In de voormalige suikerfabriek (1863-1992) werd gewerkt aan het productieproces van suiker. Stoom, herrie van machines en kranen vormden de werkplaats van de arbeiders op het voormalige CSM-terrein. Iedereen die langskwam kon de geur van suikerbieten ruiken.

De oudste suikerfabriek van Nederland sloot in 1992 haar deuren en sinds 2002 wordt deze locatie herontwikkeld door de Cobraspen Groep tot unieke evenementenlocatie. Tijdens dit proces is de fabriek volledig intact gebleven. De moderne technieken die een hedendaagse evenementenlocatie nodig heeft zijn subtiel en met respect voor het karakter van de fabriek aangebracht.

De kracht van de voormalige suikerfabriek komt nu tot uiting in het unieke industriële decor dat zij biedt. Met de vele memorabele evenementen wordt met de fabriek steeds opnieuw geschiedenis geschreven.

Bekijk video
Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op