Home » Binnenstraat

Binnenstraat - TV opnames

Unieke Elementen
  • Symmetrische pilarenstructuur
  • Karakteristieke langwerpige L-vorm
  • Bakstenen muren
Neem contact op download brochure
650
350
Binnenstraat

In 1992 sloot de oudste suikerfabriek van Nederland haar deuren. Vandaag de dag huist in het pand een industriële eventlocatie, die ook regelmatig te zien is op tv: verschillende ruimtes schitterden in afleveringen van de misdaadserie Penoza en in de serie Vlucht HS13. De originele details maken ook de Binnenstraat tot een bijzonder decor voor televisieopnames.

De Binnenstraat was eens de doorvoerader van de voormalige suikerfabriek. Tegenwoordig verbindt de Binnenstraat alle ruimtes binnen het complex met elkaar. Bijzonder zijn de bakstenen muren en de karakteristieke, symmetrische pilarenstructuur die de langwerpige L-vorm van de ruimte benadrukt. Naar deze rauwe sfeer zijn veel producenten voor hun televisieopnames op zoek.

Eerder vonden de opnames van The Voice of Holland in de Middenfabriek plaats, de grootste evenementenruimte van SugarFactory. De opnames vonden plaats in de Middenfabriek, de Binnenstraat was ingericht als steal room en de Pulppersloods omgebouwd tot entreeruimte. De Binnenstraat kan dus op veel manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als productiekantoor, VIP-gedeelte of break-out room.

De grote deuren van de Binnenstraat zorgen ervoor dat er gemakkelijk grote voertuigen en materialen in de ruimte geplaatst kunnen worden voor televisieopnames.

VR + Feiten
Binnenstraat
Maximale capaciteit 650 personen

Oppervlakte

Begane grond: 900 m2

Afmetingen

Hoogte: 5 tot 15 meter
Lengte: 68 meter
Breedte: 10 meter

Faciliteiten
  • 950 Mbit WiFi
  • Werkverlichting
  • LED-verlichting
  • Krachtstroomaansluiting
  • Verwarming
  • Toiletgroep
  • Grote deuren, gemakkelijk laden en lossen (vrachtwagen toegankelijk).
Download brochure
De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km
Historie

In de voormalige suikerfabriek (1863-1992) werd gewerkt aan het productieproces van suiker. Stoom, herrie van machines en kranen vormden de werkplaats van de arbeiders op het voormalige CSM-terrein. Iedereen die langskwam kon de geur van suikerbieten ruiken.

De oudste suikerfabriek van Nederland sloot in 1992 haar deuren en sinds 2002 wordt deze locatie herontwikkeld door de Cobraspen Groep tot unieke evenementenlocatie. Tijdens dit proces is de fabriek volledig intact gebleven. De moderne technieken die een hedendaagse evenementenlocatie nodig heeft zijn subtiel en met respect voor het karakter van de fabriek aangebracht.

De kracht van de voormalige suikerfabriek komt nu tot uiting in het unieke industriële decor dat zij biedt. Met de vele memorabele evenementen wordt met de fabriek steeds opnieuw geschiedenis geschreven.

Bekijk video
Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op