Home » Award show

Award show

Zet een prachtige award show neer in SugarFactory en maak er een onvergetelijke uitreiking van!

Neem contact op

Award show bij SugarFactory

Wil je als brancheorganisatie, merk of bedrijf een award show organiseren? De grootte, uitstraling, technische mogelijkheden en bereikbaarheid van een evenementenlocatie bepalen welke eventlocatie de perfecte match is voor jouw prijsuitreiking. SugarFactory is een 8.000 m2 grote industriële eventlocatie nabij Amsterdam, waar originele details uit de voormalig suikerfabriek een bijzonder decor bieden voor een award show.

Spectaculaire locatie

Een award show is vaak onderdeel van een bedrijfsfeest om een vleugje entertainment toe te voegen aan een zakelijk dagprogramma. Ook kan het een op zichzelf staand evenement zijn. Wanneer de genomineerden, partners en juryleden geselecteerd zijn, is het tijd om de genodigden te enthousiasmeren voor de award show met een pakkend programma en een spectaculaire locatie. En voor dat laatste ben je bij SugarFactory aan het juiste adres.

De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km

Gerelateerde cases

Life After Football keert terug

Award show Award show Award show

Fashion Player Awards

Award show Award show Award show

Uitgebreide mogelijkheden

De industriële eventruimtes van SugarFactory – die in grootte verschillen van 200 tot ruim 2.000 m2 – zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd in te zetten. Het is mogelijk om de kleinere ruimtes te gebruiken als breakout voor kleedkamers, een VIP-ruimte voor de genomineerden en eventueel een separate persruimte. Of wat denk je van een foyer met photowall voor de genodigden?

Moderne techniek

Het is bij ieder evenement belangrijk, maar bij een award show zeker: de verlichting, techniek, video en audio maken de avond. Bij SugarFactory hebben we veel ervaring met licht- en lasershows en de inzet van audiovisuele middelen. We werken nauw samen met diverse partners voor het optimale resultaat. Mede dankzij de krachtstroom-aansluitingen en krachtig 950 Mbit WIFI netwerk, kunnen zij jouw evenement optimaal ondersteunen.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op