Home » Relatie event

Relatie event

Creëer een blijvende herinnering bij je klanten en relaties met een relatie evenement in de voormalige suikerfabriek!

Neem contact op

Relatie event bij SugarFactory

Een relatie evenement is een belangrijk middel om klanten in beweging te brengen, aan je te binden of samen iets moois te vieren. Bijvoorbeeld ter ere van een bedrijfsjubileum, de opening van een nieuw pand, een fusie of de introductie van een nieuw product of dienst. Bij SugarFactory hebben al veel succesvolle relatie evenementen plaatsgevonden.

Natuurlijk wil je alleen het allerbeste voor jouw relaties. Bij SugarFactory is het mogelijk een blijvende herinnering te creëren. Onze industriële eventlocatie nabij Amsterdam biedt dankzij originele details van de voormalig suikerfabriek een bijzonder decor voor elk relatie evenement.

Internationaal bezoek

Verwacht je internationale bezoekers op je evenement? SugarFactory ligt op een goed bereikbare locatie met een treinstation voor de deur en op slechts een kwartier rijden van Schiphol Airport. Met een groot eigen parkeerterrein voor de deur is onze locatie dus voor iedereen goed bereikbaar.

 

De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km

Gerelateerde cases

Sony

Turbinehal Relatie evenement Relatie event Relatie event Relatie event

MPI Online Event

Turbinehal Relatie evenement Relatie event Relatie event Relatie event

Diverse industriële ruimtes

In de voormalig suikerfabriek in Halfweg zijn afgelopen jaren meerdere ruimtes omgetoverd tot industriële eventruimte. Bij deze ontwikkeling zijn onder andere metershoge ketels, loopbruggen en markante stalen balken behouden gebleven. Zij vertellen je het verhaal van de voormalig suikerfabriek. Wil je een presentatie en een groot feest combineren? Of is ruimte voor diverse workshops essentieel? Bij SugarFactory zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze eventruimtes kunnen zowel afzonderlijk als gecombineerd ingezet worden. Zo kun je bijvoorbeeld de Binnenstraat inrichten als ontvangstruimte, terwijl je de Middenfabriek of Pulppersloods – de twee grootste eventruimtes van de suikerfabriek – klaarstoomt voor het feest.

Moderne faciliteiten

Naast uitstraling en de grootte van een eventlocatie, zijn de technische mogelijkheden ook van belang. En ook daar hoef jij je geen zorgen over te maken, want SugarFactory is voorzien van de meest moderne faciliteiten om jouw relatie evenement optimaal te ondersteunen. Zo zijn een supersnelle 950 Mbit WiFi-verbinding, krachtstroom aansluitingen, rigging en LED-verlichting aanwezig. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van partners voor techniek, verlichting en bewaking. Indien gewenst kun je ook zelf leveranciers selecteren.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op