Home » Fundament

Fundament

Relatie evenement

  • Ontvangst
  • Plenaire sessie
  • Borrel
Neem contact op
800

Voorwaarde was een goed bereikbare locatie (OV en parkeren) waar een echte beleving tot stand kan worden gebracht. SugarCity is een ruwe locatie met een mooi verhaal en had de juiste ingrediënten in zich voor een geslaagde en memorabele experience. funda

In 2016 bestaat funda 15 jaar. Dat was voor funda de reden om samen met hun klanten en oprichters (de NVM) het jubileum en de samenwerking te vieren. In het thema ‘vernieuwing’ organiseerde het Bureau voor Reuring voor het eerst fundament met een nieuwe inhoud en beleving.

Het ontvangst vond plaats aan de oostzijde van de Middenfabriek. Na een korte inloop werden de gasten begeleid naar het atrium, waar ruim 800 stoelen opgesteld stonden. Nadat iedereen plaats had genomen werd de dag officieel afgetrapt met een spectaculaire lasershow. Het programma is ingevuld door onder andere Bas Lansdorp van Mars One, Generaal Berlijn en een live uitzending van gadgetprogramma BrightTV welke zichzelf presenteerden vanaf het scherm in de vorm van het funda logo.

Na het plenaire deel werd de dag feestelijk afgesloten met een diner en entertainment in de Middenfabriek. Er stond een dj in het Bietenspuithuisje en er waren diverse activiteiten, waaronder een Space Experience waarin een ruimtereis ervaren kan worden.

Fundament ’16 had daarnaast nog een primeur: tijdens het evenement werd de nieuwe verlichting in de Middenfabriek voor het eerst ingezet.

Video

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op