Home » Congres

Congres

Een congreslocatie die ervoor zorgt dat je bezoekers meer willen zien

Neem contact op

Congres bij SugarFactory

Een congres of conferentie organiseren in Amsterdam die men niet snel vergeet? Met een unieke congreslocatie maak je een onvergetelijke indruk!

SugarFactory is gevestigd in de voormalige suikerfabriek, nét onder de rook van Amsterdam. Onze industriële evenementenlocatie zet jouw congres of event kracht bij zonder af te leiden van de boodschap. De vele originele details bieden een indrukwekkend decor voor een congres, conferentie of symposium.

Makkelijk bereikbare congresruimte

Tijdens het zoeken naar een geschikte locatie voor je congres of conferentie, speelt bereikbaarheid vaak een doorslaggevende rol. Je wilt natuurlijk dat je publiek je evenement goed weet te vinden. SugarFactory ligt precies tussen Amsterdam en Haarlem in, en heeft een treinstation voor de deur. Een groot pluspunt voor evenementen die duurzaamheid belangrijk vinden. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. En, zoek je een congreslocatie in de buurt van Schiphol, bijvoorbeeld voor internationale bijeenkomsten? SugarFactory ligt op slechts een kwartier rijden met de auto en een halfuur met het OV van Schiphol vandaan.

De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km

Gerelateerde cases

MPI Congres

Congres Congres

Congreslocatie met karakter

Veel bedrijven die een congres organiseren vinden het belangrijk dat de verschillende programmaonderdelen in aparte ruimtes kunnen plaatsvinden. Zo houd je je bezoekers actief en kun je ze in elke ruimte opnieuw verrassen. Bij SugarFactory zijn er meerdere ruimtes die met elkaar verbonden kunnen worden. Onze twee grootste eventruimtes, de Middenfabriek en de Pulppersloods, zijn uitermate geschikt zijn voor plenaire sessies. De kleinere ruimtes – zoals de Turbinehal, Binnenstraat of Bietenwasruimte – zijn perfect voor workshops of break-outs.

Uitgebreide mogelijkheden voor jouw congres

Voor zo’n groot evenement is professionele technische ondersteuning belangrijk. Wij maken gebruik van de meest moderne faciliteiten om jouw congres optimaal te ondersteunen. Zo beschikt onze locatie met een 450 Mbit Wifi-verbinding, krachtstroomaansluitingen, rigging en LED-verlichting. Wij werken nauw samen met Bazelmans AV voor de techniek, verlichting en audiovisuele ondersteuning, maar bij SugarFactory ben je geheel vrij in het kiezen van je samenwerkingspartners.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op