Home » Binnenstraat

Binnenstraat - Congres

Unieke Elementen
  • Symmetrische pilarenstructuur
  • Karakteristieke langwerpige L-vorm
  • Bakstenen muren
Neem contact op download brochure
1590
330
200
Binnenstraat

De Binnenstraat is één van de eventruimtes en was eens de doorvoerader van de voormalige suikerfabriek. Tegenwoordig verbindt de Binnenstraat alle ruimtes binnen het complex met elkaar, en leent zich los ook uitstekend voor kleinere evenementen. Bijvoorbeeld voor een congres voor een select gezelschap.

Of je nu kennis wilt delen, je doelgroep wilt inspireren of in contact wilt komen met nieuwe relaties, een congres is daar bij uitstek voor geschikt. Om een congres tot een succes te maken, is een geschikte locatie cruciaal.

De industriële omgeving van SugarFactory biedt een inspirerend decor voor een congres. Bijzonder aan de eventruimte de Binnenstraat is de karakteristieke, symmetrische pilarenstructuur die de rijke geschiedenis van de voormalig suikerfabriek laat zien. En hoewel de oppervlakte ruim 800 m2 bedraagt, zorgt de langwerpige L-vorm voor een intieme setting. Jouw gasten zullen zich hier snel op hun gemak voelen.

De Binnenstraat kan op verschillende manieren worden ingezet: de ruimte leent zich niet alleen los uitstekend voor kleinere evenementen, maar kan ook dienen als break-out room of entree- en/of registratieruimte voor evenementen in de naastgelegen Middenfabriek of Pulppersloods, de twee grootste evenementenruimtes van SugarFactory.

VR + Feiten
Binnenstraat
Maximale capaciteit 650 personen

Oppervlakte

Begane grond: 900 m2

Afmetingen

Hoogte: 5 tot 15 meter
Lengte: 68 meter
Breedte: 10 meter

Faciliteiten
  • 950 Mbit WiFi
  • Werkverlichting
  • LED-verlichting
  • Krachtstroomaansluiting
  • Verwarming
  • Toiletgroep
  • Grote deuren, gemakkelijk laden en lossen (vrachtwagen toegankelijk).
Download brochure
De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km
Cases - Evenementen in de Binnenstraat
260

Heembouw

Personeelsbijeenkomst Bekijk case
450

Sony

Partner event Bekijk case
Historie

In de voormalige suikerfabriek (1863-1992) werd gewerkt aan het productieproces van suiker. Stoom, herrie van machines en kranen vormden de werkplaats van de arbeiders op het voormalige CSM-terrein. Iedereen die langskwam kon de geur van suikerbieten ruiken.

De oudste suikerfabriek van Nederland sloot in 1992 haar deuren en sinds 2002 wordt deze locatie herontwikkeld door de Cobraspen Groep tot unieke evenementenlocatie. Tijdens dit proces is de fabriek volledig intact gebleven. De moderne technieken die een hedendaagse evenementenlocatie nodig heeft zijn subtiel en met respect voor het karakter van de fabriek aangebracht.

De kracht van de voormalige suikerfabriek komt nu tot uiting in het unieke industriële decor dat zij biedt. Met de vele memorabele evenementen wordt met de fabriek steeds opnieuw geschiedenis geschreven.

Bekijk video
Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op