Home » Heembouw

Heembouw

Personeelsbijeenkomst

Binnenstraat Pulppersloods
  • Ontvangst
  • Innovatieplein
  • Presentatie en prijsuitreiking
  • Feestelijke borrel
Neem contact op
260

De Pulppersloods is een unieke industriële locatie. Geweldig hoe deze voor ons was getransformeerd tot een mooi aangeklede multifunctionele ruimte, waar we zowel onze innovaties konden laten zien, onze jaarcijfers presenteren en ook nog eens konden afsluiten met een gezellige en sfeervolle borrel. Heembouw

Bouwbedrijf Heembouw organiseerde op 12 mei HeembouwGetTogether!. Het personeel werd tijdens deze bijeenkomst verrast met de nieuwste innovaties en inspirerende presentaties. De jaarcijfers werden gedeeld met het personeel en de directie onthulde een grote verrassing voor het team!

Bij binnenkomst werd iedereen ontvangen met een drankje en kwamen de gasten vervolgens op het innovatieplein. Hier kon het personeel inspiratie op doen over de nieuwste innovaties binnen het vooruitstrevende bedrijf. Voor dit onderdeel van het evenement was de helft van de Pulppersloods ingericht als marktplein met gezellige loungehoeken.

Na een goede indruk gekregen te hebben van de verschillende innovaties verplaatste de gasten zich richting het plenaire deel aan de andere zijde van de Pulppersloods. Dit deel was afgeschermd door een mooi voile doek en ingericht met een groot podium en tribune. Na diverse presentaties en het bekendmaken van de jaarcijfers werd dit onderdeel afgesloten met een prijsuitreiking voor de beste innovatie en de jaarlijkse groepsfoto. Ook kregen de gasten nog een grote verrassing met de bekendmaking van de locatie en datum van het jaarlijkse personeelsfeest.

Ter afsluiting van de personeelsbijeenkomst kon iedereen genieten van heerlijke maaltijd en een borrel. Er werden verse pizza’s afgebakken en de gasten konden een heerlijke burger samenstellen. Zo kwam er op een gezellige wijze een eind aan de bijeenkomst.

Voor dit evenement werd de Pulppersloods gebruikt voor de verschillende onderdelen. De Binnenstraat werd ingezet als entree voor de Pulppersloods. Bazelmans verzorgde een unieke setting met de bouw van een tribune voor de 260 gasten. Tijdens het evenement werd voor het eerst samengewerkt met de mobiele cateraar Mobile Street Food.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases