Home » ICI Paris XL

ICI Paris XL

Personeelsfeest | Bedrijfsfeest

Binnenstraat
  • Ontvangst
  • Feest
  • Uitgifte goodiebags
Neem contact op
1300

De ruige, indrukwekkende locatie sloot perfect aan bij de rauwe indoor festivalsfeer die wij wilde creëren voor het personeelsfeest van ICI Paris XL. De locatie heeft maar weinig aankleding nodig om deze sfeer uit te ademen ICI Paris XL

Tijdens het personeelsfeest van ICI Paris XL was de fabriek volledig in sfeer van deze toonaangevende beautyspecialist. De gasten waande zich volledig in festivalstijl, er stonden diverse foodtrucks, er lagen grasmatjes en er hingen schommels in de fabriek. Er werd gelounched, gedanst op uiteenlopende muziek en genoten van lekkere hapjes en drankjes die verzorgd werden door DeBorrelFabriek.

De gasten werden ontvangen in de Binnenstraat, welke iets weg had van een catwalk. De Middenfabriek was opgedeeld in twee ruimtes. Het ene deel was ingericht als lounge waar men kon genieten van een hapje en een drankje. Aan de andere kant vond het feest plaats met optredens van onder andere Sharon Doorson, Dave Roelvink, Charly Luske en Robin Matrix. Zelfs de toiletten waren onderdeel van het feest, zo kon men daar allerlei luchtjes uitproberen en werden de wachtende mensen vermaakt door optredens van een mini vrouwenbandje. Aan het einde van de avond werden de gasten verrast met een goed gevulde goodiebag.

Foto credits: Paul Ridderhof

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases