Home » Hackathon

Hackathon

EEN INSPIRERENDE LOCATIE VOOR EEN HACKATHON MET APARTE RUIMTES IS TE VINDEN IN DE VOORMALIGE STERRENFABRIEK.

Neem contact op

Hackathon bij SugarFactory

De populariteit van hackathons neemt toe. Tijdens een hackathon gaan specialisten samen aan de slag om binnen korte, vastgestelde tijd een bepaald probleem op te lossen. Voor veel bedrijven heeft dit al een innovatief businessplan opgeleverd. Ook iets voor jouw bedrijf? Bij de organisatie van een event zoals een hackathon komt veel kijken, maar SugarFactory heeft ervaring met de organisatie van hackathons en ons team denkt dan ook graag met je mee.

Inspirerende eventomgeving

Bij een hackathon is een flinke dosis creativiteit vereist, die wil je natuurlijk stimuleren door de hackathon in een bijzondere omgeving te laten plaatsvinden. Bij de ontwikkeling van voormalig suikerfabriek tot industriële eventlocatie zijn onder andere metershoge ketels, loopbruggen en markante stalen balken behouden gebleven. Het is een inspirerende omgeving voor jouw event.

De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km

Een hackathon organiseren

Tijdens een hackathon werkt een team vaak 24-48 uur lang aan een oplossing voor een probleem. Er gelden dan ook andere eisen dan voor andere soorten events. Zo kan er behoefte zijn aan een ruimte om te ontspannen, wil je wellicht enkele workshops organiseren en natuurlijk moet er gegeten worden! De diverse eventruimtes van SugarFactory kunnen gecombineerd worden ingezet, waardoor aan al deze eisen kan worden voldaan.

Moderne faciliteiten

Tientallen tot honderden computers in één ruimte: zonder de meest moderne faciliteiten kun je jouw hackathon niet laten slagen. SugarFactory is berekend op dergelijke grote events. Zo zijn een 450 Mbit WiFi-verbinding, krachtstroomaansluitingen, rigging en LED-verlichting aanwezig. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van partners voor techniek, verlichting en bewaking voor extra ondersteuning. Indien gewenst kun je ook zelf leveranciers selecteren.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op