Home » Bietenwasruimte

Bietenwasruimte - Personeelsfeest

Unieke Elementen
  • Industriële steunpilaren
  • Bietencentrifuges als decor
Neem contact op download brochure
85
80
85
Bietenwasruimte

Elke ruimte van SugarFactory heeft een eigen verhaal. In de Bietenwasruimte werden voorheen de bieten schoongespoeld, dit was het begin van het productieproces van suiker. De achtergebleven bietenwasmachines in deze eventruimte tonen vandaag de dag de unieke historie en geven extra sfeer aan jouw evenement.

De Bietenwasruimte is een van de meer intieme eventruimtes die de voormalige suikerfabriek te bieden heeft. Met 159 m2 is de Bietenwasruimte uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen. Ben je op zoek naar een evenementenlocatie voor een personeelsfeest? Dan is er in de Bietenwasruimte bijvoorbeeld plek voor 80 personen diner. Wil je een presentatie geven? Dan biedt de ruimte 140 zitplekken.

Maar er is meer mogelijk: de Bietenwasruimte grenst namelijk aan de Binnenstraat. Met een capaciteit van bijna 1600 personen is hier net wat meer mogelijk. In dat geval kan de Bietenwasruimte ingericht worden voor een subsessie, workshop of bijvoorbeeld als tijdelijke keuken. De Binnenstraat staat op haar beurt in verbinding met de twee grootste evenementenruimtes van SugarFactory: de Middenfabriek en de Pulppersloods.

De Bietenwasruimte is tevens te benaderen vanaf het buitenterrein.

VR + Feiten
Bietenwasruimte
Maximale capaciteit 85 personen

Oppervlakte

Begane grond: 159 m2

Afmetingen

Hoogte: 4,7 meter
Lengte: 16 meter
Breedte: 10 meter

Faciliteiten
  • 950 Mbit WiFi
  • Werkverlichting
  • Verwarming
  • Techniek set optioneel
  • Toiletgroep (niet aansluitend)
  • Toegang tot Binnenstraat
Download brochure
De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km
Historie

In de voormalige suikerfabriek (1863-1992) werd gewerkt aan het productieproces van suiker. Stoom, herrie van machines en kranen vormden de werkplaats van de arbeiders op het voormalige CSM-terrein. Iedereen die langskwam kon de geur van suikerbieten ruiken.

De oudste suikerfabriek van Nederland sloot in 1992 haar deuren en sinds 2002 wordt deze locatie herontwikkeld door de Cobraspen Groep tot unieke evenementenlocatie. Tijdens dit proces is de fabriek volledig intact gebleven. De moderne technieken die een hedendaagse evenementenlocatie nodig heeft zijn subtiel en met respect voor het karakter van de fabriek aangebracht.

De kracht van de voormalige suikerfabriek komt nu tot uiting in het unieke industriële decor dat zij biedt. Met de vele memorabele evenementen wordt met de fabriek steeds opnieuw geschiedenis geschreven.

Bekijk video
Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op