Home » Bietenwasruimte

Bietenwasruimte - Tv opnames

Unieke Elementen
  • Industriële steunpilaren
  • Bietencentrifuges als decor
Neem contact op download brochure
85
80
85
Bietenwasruimte

Elke ruimte van SugarFactory heeft een eigen verhaal. In de Bietenwasruimte werden voorheen de bieten schoongespoeld, dit was het begin van het productieproces van suiker. De achtergebleven bietenwasmachines bieden vandaag de dag een bijzonder decor voor tv opnames. Eerder werden onder andere afleveringen van de misdaadserie Penoza en de serie Vlucht HS13 opgenomen in de voormalige suikerfabriek.

Jij hebt het vast ook weleens: je ziet een serie of programma op televisie, maar hebt vooral oog voor het decor. Op welke locatie is dit opgenomen? Verschillende televisieproducenten vonden bij ons de rauwe setting waar zij naar op zoek waren voor hun tv shoot. De oorspronkelijke bietenwasmachines, bakstenen muren en industriële steunpilaren bieden een bijzonder decor.

VR + Feiten
Bietenwasruimte
Maximale capaciteit 85 personen

Oppervlakte

Begane grond: 159 m2

Afmetingen

Hoogte: 4,7 meter
Lengte: 16 meter
Breedte: 10 meter

Faciliteiten
  • 950 Mbit WiFi
  • Werkverlichting
  • Verwarming
  • Techniek set optioneel
  • Toiletgroep (niet aansluitend)
  • Toegang tot Binnenstraat
Download brochure
De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km
Historie

In de voormalige suikerfabriek (1863-1992) werd gewerkt aan het productieproces van suiker. Stoom, herrie van machines en kranen vormden de werkplaats van de arbeiders op het voormalige CSM-terrein. Iedereen die langskwam kon de geur van suikerbieten ruiken.

De oudste suikerfabriek van Nederland sloot in 1992 haar deuren en sinds 2002 wordt deze locatie herontwikkeld door de Cobraspen Groep tot unieke evenementenlocatie. Tijdens dit proces is de fabriek volledig intact gebleven. De moderne technieken die een hedendaagse evenementenlocatie nodig heeft zijn subtiel en met respect voor het karakter van de fabriek aangebracht.

De kracht van de voormalige suikerfabriek komt nu tot uiting in het unieke industriële decor dat zij biedt. Met de vele memorabele evenementen wordt met de fabriek steeds opnieuw geschiedenis geschreven.

Bekijk video
Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op