Home » Jubileum Rob Peetoom ‘5 Decennia Beauty’

Jubileum Rob Peetoom ‘5 Decennia Beauty’

Jubileum

Middenfabriek
  • Ontvangst met champagne
  • Shared dining galadiner
  • Modeshows
  • Optredens
  • Afterparty
Neem contact op
800

Rob Peetoom, hét icoon van de kappersbranche, vierde zijn 50-jarig jubileum ’5 Decennia Beauty’ bij SugarFactory. Een gouden combinatie, daar zowel de Rob Peetoom Academy als de gloednieuwe Rob Peetoom Factory in SugarCity zijn gevestigd.

Meer dan 800 genodigden waaronder familie, relaties, werknemers en VIP’s waren uitgenodigd voor dit spectaculaire jubileumfeest. De avond stond totaal in het teken van beauty, fashion en entertainment. Een mooi contrast met het industriële karakter van de oude fabriek. De gasten waren gekleed volgens de ‘Black Tie’ dresscode en kregen bij binnenkomst champagne. Op bigscreens waren highlights uit het leven van Rob Peetoom te zien.

De Middenfabriek was voor de gelegenheid omgetoverd stijvolle dinerzaal met prachtig gedecoreerde tafels, waar de gasten konden genieten van een diner volgens het shared dining concept, verzorgd door Famous Flavours. De show opende met een spectaculaire act; vanuit 17 meter hoogte daalde een in Mart Visser Couture gekleed mannequin neer naar de catwalk die dwars door de Middenfabriek liep.
Ook zangeres Naaz liet van zich horen op deze feestelijke avond, die Humberto Tan en Lieke van Lexmond presenteerden. Zelfs op de toiletten was er muziek dankzij de Dragqueen DJ’s en op de eerste verdieping een spetterende afterparty.

Als eerbetoon aan Rob Peetoom en zijn indrukwekkende carrière werd het nieuwe Bookazine gepresenteerd met het icoon zelf op de cover. Naast Peetoom’s 50-jarige carrière te vieren, was zijn jubileum ook een mooi moment om het stokje over te dragen. Rochelle Peetoom (28) treedt aan als nieuwe CEO van het kappersimperium.

In verband met de repetities voor de avond werd de hele productie in slechts een halve dag opgebouwd door het team van door Rob Peetoom geselecteerde partijen. De avond was een groot succes en iedereen kan terugblikken op een fantastische avond die Rob Peetoom eer aandeed.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases