Home » SugarCity op de Paris Fashion Week

SugarCity op de Paris Fashion Week

Filmopnames

  • Korte fashion film
Neem contact op

Dorhout Mees showde dit jaar voor het eerst haar collectie op de Paris Fashion Week. Zij opende deze fashion show met een korte fashion film waarin zij haar nieuwste collectie introduceert. Dit doet Dorhout Mees tijdens al haar shows. Met deze films streeft ze er naar om het thema van de collectie op zo veel mogelijk manieren te vertellen. En vooral om het publiek de sfeer en inspiratie zelf te laten voelen, om vervolgens in die context ook de collectie te zien. Zo wordt het persoonlijk en krijgt ieder een eigen gevoel bij de collectie.

Deze fashion film is opgenomen op alle verdiepingen van de Middenfabriek. De modellen, die zich voor doen als vogels, bevinden zich in een sprookjesachtige omgeving en introduceren de nieuwste collectie van Dorhout Mees.

Tussen de sprookjesachtige beelden zijn de bekende elementen van de Middenfabriek mooi zichtbaar. Zo worden de ketels, de verdiepingen, de pilaren en het hoge plafond goed uitgelicht. Bekijk hieronder het eindresultaat en een aantal detailfoto’s vanuit de film.

Video

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op