Home » Zijderlaan

Zijderlaan

Jubileum

  • Ontvangst
  • Openingsact & speech
  • Feestavond met diverse optredens
Neem contact op
400

Voor het 80-jarige jubileum kwam transportbedrijf Zijderlaan uit Stolwijk naar SugarFactory. SugarFactory was de perfecte locatie voor dit evenement omdat het bedrijf in het verleden veel van en naar de suikerfabriek vervoerde. Zij hebben daarom een warme band met de voormalige CSM suikerfabriek.

Het thema van het evenement was Food Truck Festival, afgestemd op de doelgroep en de bedrijfsactiviteiten. Speciaal voor Zijderlaan heeft organisator vanderLOO party & business events in de Middenfabriek een bijpassend decor gebouwd. Het evenement was ingericht als festivalplein met daar omheen verschillende foodtrucks. Vanuit de foodtrucks werden onder ander pizza’s geserveerd met aansluitende namen en een draaiend vrachtwagenwiel vervoerde verschillende soorten sushi en sashimi. De locatie was voorzien van festival-borden, een unieke Zijderlaan oldtimer en zelfs een complete bruine kroeg: De Food Corner Garage Zijderlaan.

De avond startte met een ontvangst door de familie Zijderlaan waarna iedereen iets te drinken aangeboden kreeg. Nadat iedereen binnen was werd de avond geopend door de Zandtovenaar, die het verhaal van Zijderlaan prachtig in het zand tekende. Hierna volgde een speech van directeur Wim Zijderlaan. Hij lichte toe dat de keuze op SugarFactory was gevallen omdat zij tientallen jaren bieten en pulp vervoerden naar de voormalige fabriek. “Deze feestlocatie is eigenlijk onze fabriek. Er was voor ons destijds maar één weg; de weg naar Halfweg” vertelde hij trots. Een historisch filmpje van de suikerfabriek herinnerde iedereen aan deze tijd, maar vooral de personeelsleden die al 40 jaar voor het bedrijf werken bedankte hij voor hun inzet. Betty en Bea, de hostessen van de avond vatte dit samen: “De fundering van jullie bedrijf staat hier in de suikerfabriek”.

Om de feeststemming er goed in te brengen mocht een deel van de Zijderlaan collega’s aan de slag in het volgende programma onderdeel. Onder begeleiding van drie trommelaars repeteerde de groep 5 minuten. Vervolgens gaven zij, gekleed als vuilnismannen, een spetterend muzikaal optreden door te trommelen op emmers, tonnen en vaten. Doordat zij verspreid stonden over de balustrade, de trap en het podium kreeg dit optreden een extra dimensie.
De rest van de avond ging het feest aan één stuk door met optredens van Soulbeach en een verrassingsoptreden van Dré Hazes. Ter afsluiting van de avond werd er nog een late night snack geserveerd en getoost met het Zijderlaan speciaalbier.

Voor dit personeelsfeest werd één dag van tevoren opgebouwd. vanderLOO party & business events verzorgde de organisatie, het decor, de catering en invulling van het programma. Bazelmans verzorgde de techniek en zette een mooie lichtshow neer. De foto’s zijn gemaakt door ‘Lach of ik schiet’. SugarFactory is trots om als locatie dit mooie evenement te hebben mogen hosten in samenwerking met vanderLOO party & business events, in opdracht van Zijderlaan: een opdrachtgever met een speciale band met de voormalige CSM suikerfabriek.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases