Home » Fashion Player Awards

Fashion Player Awards

Award show

  • Stands luxe merken
  • Award uitreiking
  • Borrel
Neem contact op
500

Warner Hahn is Fashion Player 2016!

Dit werd bekend gemaakt tijdens de Fashion Player Awards 2016. Het lifestyle en fashion merk Life After Football verkoos de doelman van Feyenoord tot best geklede Nederlandse voetballer. En dit gebeurde niet zonder een gepast feest. In een poging om toch beter voor de dag te komen dan Hahn kwam heel bekend Nederland naar SugarCity om zijn outfit te laten zien.

Op het evenement werden de gasten ontvangen bij de groene loper van gras. Na een foto voor het sponsorbord, zo hoort dat bij voetbal, werden zij warm onthaalt in de garderobe. Bij binnenkomst toonden de vele sponsors luxe producten die veel voetballers graag willen hebben. Tussen de stands door was er plaats voor een praatje en een borrel.

Tijdens de grote bekendmaking werd de groep verplaatst naar het andere deel van de Middenfabriek. Na een gepaste aankondiging werd de winnaar op spectaculaire wijze bekend gemaakt. Door het vallen van het doek kwam de winnaar uitvergroot op een poster tevoorschijn. Hahn nam zijn prijs in ontvangst en de avond werd afgesloten met een borrel. De unieke mix van voetbal en mode cultuur werd met succes gevierd bij SugarFactory!

Video

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op