Home » VHV Boksgala weer bij SugarFactory

VHV Boksgala weer bij SugarFactory

Goede doelen evenement

  • Bokswedstrijden, luxe diner & prijsuitreiking.
Neem contact op
650

Vereniging Het Verschil (VHV) is op 16 september 2008 opgericht en bestaat uit 30 leden. VHV heeft als doel een waardevolle een duurzame bijdrage te leveren aan onze samenleving. Eens in de twee jaar kiezen zij een goed doel uit waar zij actief geld voor inzamelen door middel van het organiseren van acties en evenementen, zoals het Boksgala.

Dit jaar keerde Vereniging het Verschil terug naar SugarCity voor het Boksgala. De lustrumeditie, waar veel oud boksers weer bij waren. Dit jaar werd er geld ingezameld voor De Depressie Vereniging. De deelnemers die de ring in stapten voor het goede doel, hadden geen ervaring met de bokssport. Daarom trainden de deelnemers vijf maanden lang intensief om in topconditie te zijn.

De gasten werden deze avond ontvangen als VIP-gasten in de Middenfabriek. Zij zijn de toeschouwers, bekenden, maar tevens ook de sponsoren van de boksers in de ring. Het middelpunt van de avond waren natuurlijk de gevechten. Daarnaast was er tussendoor tijd voor een luxe diner. De avond werd afgesloten met de huldiging van de winnaar, die naar huis ging met een grote trofee. Aansluitend aan de huldiging ontving het De Depressie Vereniging het ingezamelde geld. Er wordt terug gekeken op een succesvolle avond.

Video

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op