Home » AMMA Awards 2021

AMMA Awards 2021

Awardshow

Binnenstraat Middenfabriek
  • Event volgens RIVM maatregelen
  • Vaste zitplaatsen
  • Iedereen vooraf getest
  • Gefaseerde entree
Neem contact op
700

Op donderdag 2 september vond de AMMA Awardshow plaats bij SugarFactory! De ‘Oscars van de Media’ werden uitgereikt tijdens een feestelijk live event volgens de geldende coronamaatregelen. Het evenement was bovendien één van de eerste grotere events welke binnen kon plaatsvinden in Nederland!

 

Spectaculaire prijsuitreiking

Organisator MWG – dé branchevereniging voor mediaprofessionals – koos dit jaar onze voormalige CSM-Suikerfabriek uit als locatie voor de prestigieuze awardshow. De AMMA Awards zijn ieder jaar weer een spektakel en geven het publiek altijd een event om reikhalzend naar uit te kijken. Iets wat ze, ook dit jaar, weer goed is gelukt!

De gasten werden vóór binnenkomst geregistreerd en en gecontroleerd op een geldig corona toegangs-testbewijs. Dit gebeurde gefaseerd, waarbij er met vier tijdsblokken werd gewerkt om eventuele drukte vóór controle te voorkomen. De Binnenstraat deed dienst als sfeervolle entree, waarna de gasten in de Middenfabriek uitkwamen, waar de awardshow plaatsvond.

Concept- en productiebureau Xsaga transformeerde onze industriële evenementenlocatie samen met Boozed voor de gelegenheid in een chique seated dining locatie, waarbij genodigden tijdens een geplaceerd diner aan lange tafels konden genieten van live optredens van Sven Hammond en zijn Big Band.

Het diner werd verzorgd door Hete Peper en was zowel een feest voor het oog als voor de smaakpupillen. Bazelmans AV was verantwoordelijk voor de techniek en wist met LED-schermen, verlichting en geluid de juiste sfeer neer te zetten.

GEPLACEERD EVENT

Denise Schimmel, General Manager bij SugarFactory vertelt waarom de suikerfabriek perfect is voor een grootschalig seated event als de AMMA Awards 2021: ”Onze locatie is zeer geschikt voor grootschalige evenementen, dankzij de ruimte van de fabriek kunnen we ook in deze onzekere tijden een geweldig event neerzetten. De Middenfabriek leent zich bij uitstek voor een spectaculair diner, waarbij er 700 personen aan lange tafels zitten, met inachtneming van de RIVM-regels.’’

Sinds vorige maand mogen eendaagse evenementen met een vaste zitplaats weer plaatsvinden, waarbij er om volledige vaccinatie wordt gevraagd óf een toegangstestbewijs van niet ouder dan 24 uur kan worden overhandigd. Bezoekers van het event waren zelfs in de gelegenheid om ter plaatse te testen, daar er een snelteststraat op het SugarCity terrein is gesitueerd.

‘’Het was superfijn om weer zoveel gasten te ontvangen tijdens een evenement’’, vervolgt Denise, ‘wij als evenementlocatie zetten ons natuurlijk voor de volle honderd procent in om te laten zien dat dergelijke zakelijke events op een veilige manier gefaciliteerd kunnen worden.’’

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases