Home » SuperTrash

SuperTrash

Fashion show

Pulppersloods
  • Ontvangst
  • Fashion Show
  • After Party
Neem contact op
1600

Tijdens de Amsterdam Fashion Week gaf SuperTrash haar Catwalk Show in de Suikerfabriek van SugarCity. Op zaterdag 25 januari 2014 was het zo ver, de middenfabriek volledig omgebouwd tot ontvangst, catwalk en party area. Olcay Gulsen had weer flink uitgepakt en heeft er wederom weer een groot spektakel van weten te maken. Als kers op de taart opende het internationale topmodel Bregje Heinen (Victoria Secret model) de show en sloot dj Miss Melera de avond af tijdens de afterparty.

De ST. Big Bang – The Rise of Woman fashion show trok vele bekende Nederlanders naar SugarCity waaronder: Maik de Boer, Bastiaan van Schaik, Fred van Leer, Anna Drijver, Renske Kries (zusje van Doutzen Kroes) Saar Koningsberger en Marian Verkerk.

Luigi Prins in het nieuws: Ook wil ik complimenten geven aan de organisatie van de show; Hadimassa en de organisatie van SuperTrash zelf. De nieuwe #AW14 collectie van SuperTrash die de modellen droegen met futuristische tinten kwam extra goed uit bij de industriële look & feel van de fabriek, de dresscode was dan ook niet voor niets ‘industrial chique’. De opzet van de club area waar iedereen voorzien werd van een drankje en kon genieten van de muziek waaronder die van DJ Miss Melera tot aan de futuristisch ogende catwalk met alles erop en eraan, het plaatje was wat mij betreft compleet en paste perfect bij de industriële look en feel van de fabriek!

Bekijk hier de aftermovie van de SuperTrash Fashion Show: After movie

Video

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases