Home » Axalta Product Launch

Axalta Product Launch

Productlancering

Binnenstraat Middenfabriek
  • Productlancering pers
  • Plenaire sessie genodigden
  • Dinnershow
Neem contact op
200

Productlanceringen op grote schaal, dat kan bij SugarFactory! Dankzij ons industriële verleden is het ook voor groot geschut geen enkel probleem om de fabriek binnen te rijden. Onlangs presenteerde Axalta Coating Systems hun nieuwste autolakmachine.

Spectaculaire product launch

Axalta, een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in poederlakken, organiseerde afgelopen zomer een spectaculaire product launch bij ons. In de Middenfabriek werd de ‘Irus Mix’ gepresenteerd aan ongeveer 170 geselecteerde gasten en 25 persvertegenwoordigers uit twaalf verschillende landen.

De Irus Mix (volgens Axalta het snelste, volledig geautomatiseerde en volledig autonome mengsysteem in de lakindustrie) werd onthuld in de Middenfabriek-west, waar tribunes stonden opgesteld voor de aanwezigen. Na een introductie van topman Jim Muse werd de machine gepresenteerd met veel furore. Het projectiescherm op het podium, werd opgetild met gave rookeffecten en daar kwam de autolakmachine tevoorschijn!

Wervelende dinnershow

Na de product launch werden de gasten getrakteerd op een dinnershow in de Middenfabriek-oost. Ronde tafels, een podium en The FireFlies die hier voor entertainment met hoofdletter ‘E’ zorgden. Het gangendiner werd geserveerd door onze preferred supplier Hete Peper.

Zelf een productlancering organiseren?

Onze evenementenlocatie leent zich uitstekend voor productlanceringen en productpresentaties, ook op grotere schaal. Niet alleen kan SugarFactory een groter evenement qua capaciteit goed aan, maar ook grotere producten komen bij ons tot hun recht. Zo kunnen er zelfs tourbussen worden gepresenteerd in de fabriek, én is er een autolift aanwezig.

Wat je ook voor ogen hebt, ons team helpt je graag!

Video

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases