Home » Polestar 2 Handover Event

Polestar 2 Handover Event

Officiëel handover event Polestar 2

Binnenstraat Pulppersloods
  • Feestelijke uitgifte Polestar 2
  • 4 daags event, verdeeld in shifts
Neem contact op

De gewilde Polestar 2 heeft dit najaar zijn intrede op de Nederlandse markt gedaan. Polestar is het high-end, elektrische performance merk dat is opgericht door Volvo Cars en Geely Holding. Het officiële handover event van de geduchte Tesla-concurrent vond plaats bij SugarFactory!

De gloednieuwe Polestar 2

De volledig elektrische performance-fastback wordt uitsluitend online verkocht. Tijdens het officiële handover event bij ons in de fabriek werden in vier dagen tijd enkele honderden gloednieuwe Polestars overhandigd aan de nieuwe eigenaren.

Industrieel decor

De klanten leverden hun oude leaseauto in, en kregen bij binnenkomst in de Binnenstraat een uitgebreide presentatie over hun nieuwe Polestar 2. Vervolgens konden ze doorlopen naar de enorme Pulppersloods, waar de nieuwe Polestars stonden te wachten.
Het decor was minimalistisch en strak, waardoor alle aandacht naar de auto’s ging, die tussen de industriële pilaren waren opgesteld.

Verantwoord event

Het event was geheel in lijn met de geldende Covid-19 veiligheidsrichtlijnen, waarbij de gasten in shifts van maximaal 20 personen werden ontvangen, verdeeld over vier dagen.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases