Home » Daimler – Müd GmbH

Daimler – Müd GmbH

Productpresentatie

Pulppersloods
  • Ontvangst
  • Onthulling & testrit
  • Lunch
  • Workshops
  • Afsluiting
Neem contact op
300

De Mercedes-Benz Future Bus, de eerste zelfrijdende stadsbus, werd op 18 juli voor het eerst aan de wereld getoond. Pers en genodigden uit ruim 30 landen waren aanwezig voor de presentatie. Daimler verzorgde daarnaast een livestream vanuit SugarCity voor de personen die niet aanwezig konden zijn.

De officiële onthulling van de Mercedes-Benz Future Bus werd groots aangepakt. De op- en afbouw van het evenement duurde alleen al 10 dagen. Het productieteam maakte van de Middenfabriek van SugarCity een futuristische locatie die paste bij de bus van de toekomst. Het evenement zelf duurde twee dagen. Er waren zo’n 300 internationale gasten aanwezig, de bereikbaarheid van de locatie was dan ook erg belangrijk voor Daimler. Daarnaast was het van belang dat een bus naar binnen kon, de hoge ruimtes en deuren van SugarCity maakte dit mogelijk en de pilaren van de fabriek gaven een extra mooi effect aan de presentatie van de bus.

Naast de future bus stonden er diverse modellen opgesteld bij de entree. Na een korte introductie werd dé bus van de toekomst onder begeleiding van muziek, film en een lichtshow geïntroduceerd. Het gordijn ging open en de future bus reed het podium op. Na een korte toelichting werd hij op een draaiplateau gereden en daar draaide hij nog een rondje in de Middenfabriek. Hierna kregen de gasten de kans om een testrit te maken in de bus en een van workshops bij te wonen in een van de break-out rooms. Klik hier om een goed beeld te krijgen van de presentatie in SugarCity.

Deze wereld première was indrukwekkend en het model van de bus des te meer. Wanneer we onbezorgd in een zelfrijdende stadsbus stappen is nog onduidelijk, maar de toekomst is weer een stap dichterbij.

De Mercedes-Benz Future Bus, de eerste zelfrijdende stadsbus, werd op 18 juli voor het eerst aan de wereld getoond. Pers en genodigden uit ruim 30 landen waren aanwezig voor de presentatie. Daimler verzorgde daarnaast een livestream voor de personen die niet aanwezig konden zijn.

De officiële onthulling van de Mercedes-Benz Future Bus werd groots aangepakt. De op- en afbouw van het evenement duurde 10 dagen en het evenement zelf twee dagen. Het productieteam maakte van de Middenfabriek van SugarCity een futuristische locatie die paste bij de bus van de toekomst. Er waren zo’n 300 internationale gasten aanwezig, de bereikbaarheid van de locatie was dan ook erg belangrijk voor Daimler. Daarnaast was het van belang dat een bus naar binnen kon, de hoge ruimtes en deuren van SugarCity maakte dit mogelijk en de pilaren van de fabriek gaven een extra mooi effect aan de presentatie van de bus.

Naast de future bus stonden er diverse modellen opgesteld bij de entree. Na een korte introductie werd dé bus van de toekomst onder begeleiding van muziek, film en een lichtshow geïntroduceerd. Het gordijn ging open en de future bus reed het podium op. De bus werd op een draaiplateau gereden en draaide nog een rondje in de Middenfabriek. Hierna kregen de gasten de kans om een testrit te maken in de bus en een van workshops bij te wonen in een van de break-out rooms.

Deze wereld première was indrukwekkend en het model van de bus des te meer. Wanneer we onbezorgd in een zelfrijdende stadsbus stappen is nog onduidelijk, maar de toekomst is weer een stap dichterbij.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases