Home » VHV Boksgala

VHV Boksgala

Goede doelen evenement

  • Luxe diner
  • Bokswedstrijden
  • Huldiging
Neem contact op
500

Op 19 november 2016 werd € 80.000,- ingezameld voor Het Leontienhuis. Voor de tweede keer kwam de organisatie Vereniging het Verschil naar SugarCity voor het boksgala. Elk jaar wordt tijdens het VHV Boksgala geld ingezameld voor een ander goed doel. Dit jaar was dat voor Het Leontienhuis, waarvoor een recordopbrengst werd ingezameld.

De 24 deelnemers, die elk jaar de ring in stappen voor het goede doel, hebben geen ervaring met de bokssport. Daarom trainen de deelnemers 5 maanden lang intensief om in topconditie te zijn voor dit boksgala.

De gasten zijn deze avond ontvangen als VIP gasten in de Middenfabriek. Zij zijn de toeschouwers, aanhang, maar tevens ook de sponsoren van de boksers in de ring. Het middelpunt van de avond zijn de gevechten. Daarnaast is er ook heerlijk gegeten tijdens een luxe diner. De avond is afgesloten met de huldiging van de winnaar, die naar huis ging met een grote troffee. De andere deelnemers zijn ook trots op hun prestatie in de ring en het behaalde resultaat voor het goede doel. Aansluitend aan de huldiging ontving het Leontienhuis het ingezamelde geld. Er wordt terug gekeken op een succesvolle avond.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op