Home » Higher Ground Tech Congres

Higher Ground Tech Congres

Congres

  • Higher Ground congres
  • Diner select gezelschap
Neem contact op
300

Insight Enterprises Netherlands B.V. is een toonaangevende leverancier van IT-producten en diensten. Tijdens het Higher Ground congres bij SugarFactory bood Insight iedere professional een gepersonaliseerde toer langs diverse IT-oplossingen. Een uniek concept!

Higher Ground is het technologie event voor IT-professionals gericht op de toekomst. Tijdens de toer werd de bezoeker meegenomen op reis langs de bouwstenen van ‘future IT’. Tevens konden bezoekers deelnemen aan break-out sessies, demo’s bekijken, beursstands bezoeken en was er natuurlijk de gelegenheid tot netwerken. Na het bezoek aan Higher Ground wisten de IT-professionals precies hoe zij zich met hun business het beste kunnen voorbereiden op innovatie en digitale transformatie!

Joost (Marketing Manager Insight Benelux): “SugarCity is van absolute toegevoegde waarde op ons evenement geweest. De unieke sfeer van het gebouw zorgt voor een extra dimensie. De originele details van het gebouw zorgden ervoor dat extra aankleding van ons evenement overbodig werd. En het meedenken over ons evenement door de medewerkers van SugarFactory, hebben we ook als zeer positief ervaren!”

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op