Home » Wereldpremière Jaguar The Pace – Season One bij SugarFactory

Wereldpremière Jaguar The Pace – Season One bij SugarFactory

Drie september was voor een aantal internationale influencers, dj’s en andere VIP’s een bijzondere dag. Jaguar lanceerde namelijk op zeer spectaculaire wijze The Pace – Season One, haar nieuwste SUV-serie. De autofabrikant geeft met de lancering bij SugarFactory een geheel nieuwe betekenis aan het fenomeen ‘technology meets music’. 

Muziek maakt elke rijbeleving uniek

Voor de lancering van The Pace – Season One ging Jaguar de samenwerking aan met de Brits/Kosovaarse singer-songwriter Dua Lipa, om samen op een compleet nieuwe manier muziek te maken. Dankzij de innovatieve software van Jaguar, die data over bijvoorbeeld acceleratie en hoeveelheid gebruikte elektrische energie verzamelde tijdens haar rit in een I-PACE, heeft Dua Lipa een exclusieve remix kunnen creëren van haar nieuwste track ‘Want To’.

Dua Lipa X Jaguar

De officiële lancering van de track was pas op vrijdag 17 september, dus de genodigden van het Jaguar event hadden de primeur. De remix van ‘Want To’ werd voor het eerst live ten gehore gebracht tussen de authentieke bakstenen muren van SugarFactory. Met het optreden van de ster tijdens de lancering op 3 september, heeft Jaguar een hoge standaard gezet voor komende events, die over de hele wereld zullen plaatsvinden.

“I love to push boundaries with my music and my performances and this partnership is going to take things to an exciting new level. It’s a hi-tech project combining music and Jaguar technology, and I know my fans are going to love what we are creating together”  – Dua Lipa, muziekartiest.

Visueel spektakel

De industriële elementen – zowel binnen als buiten – en rauwe uitstraling van de voormalig suikerfabriek boden een bijzonder decor voor de wereldpremière in Amsterdam. Nadat de genodigden via het heuse Jaguar-wagenpark de fabriek in werden begeleidt, was het tijd voor een korte presentatie. Daarna was het namelijk tijd voor een testrit! De genodigden konden op het buitenterrein het nieuwe model uitproberen en kregen direct de kans om een gepersonaliseerde remix te creëren. De dag werd op spectaculaire wijze afgesloten met het langverwachte optreden van Dua Lipa in de Middenfabriek. In de ruimte hing een gigantisch ruitvormig led-scherm waar gave visuals op werden getoond. De lasers zorgden daarnaast voor een echte club-setting. De show kon zowel vanaf de begane grond als vanaf de eerste verdiepingsvloer in de Middenfabriek worden bekeken. Conclusie: a night to remember!

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op