Home » SugarFactory op ibtm world

SugarFactory op ibtm world

Volg SugarFactory naar ibtm world

2016 was een te gek jaar voor het team van SugarFactory! Het gedreven team heeft inmiddels de eerste internationale partij mogen ontvangen, en wat voor één! In juli heeft Daimler de zelfrijdende stadsbus van de toekomst gepresenteerd vanuit de Middenfabriek. Met dit evenement is ook de eerste stap gezet naar de internationale markt. Om ons verder te profileren zal SugarFactory zichzelf de komende jaren presenteren op ibtm world.

Blog

[2-12-2016] Bedankt voor uw tijd!

Het team van SugarFactory is weer terug in Nederland. Wij hebben genoten van de tijd op ibtm world en willen iedereen die ons heeft bezocht bedanken voor hun tijd en aandacht. Tot volgend jaar!

[29-11-2016] Van start

Vandaag zijn wij van start gegaan op ibtm world. Met trots tonen wij hier onze presentatie die wij de afgelopen maanden hebben voorbereid. In ons nieuwe visitekaartje laten wij het contrast zien tussen de voormalige suikerfabriek, en de evenementenlocatie die wij zijn geworden.
Visitekaartje

[22-11-2016] Nog maar 1 week

Nog 1 week te gaan en dan zijn wij in Barcelona! Het laatste materiaal komt deze week binnen en we kunnen niet wachten dit te laten zien op onze stand op de ibtm world.

[27-10-2016] Nog maar 5 weken

Over 5 weken is het zover, dan staan wij op ibtm world. Kom jij langs op onze stand? Je herkent ons aan de banner met daarop de historie én transformatie van de evenementenlocatie. Onze accountmanagers kunnen niet wachten hier meer over te vertellen!

[11-10-2016] SugarCity, the capital city

SugarCity, the capital city where great events take place!
Het team van IBTM publiceerde een artikel waarin de infrastructuur en het vliegveld van Mexico City worden genoemd als sterke punten. Twee punten waar ook SugarCity ook erg in uitblinkt!
Gelegen bij Schiphol, langs de snelweg met een station voor de deur. Dit zorgt voor een goede bereikbaarheid. Daarnaast heeft SugarCity een eigen terrein, waardoor de veiligheid goed kan worden gewaarborgd tijdens de meest exclusieve evenementen.

[30-9-2016] SugarCity op stand F30

Ons stand-nummer is bekend! Net als onze ligging in Nederland zijn wij tijdens de beurs goed bereikbaar, centraal op het Hollandplein. Je vindt ons deze dagen op stand F30.

[22-9-2016] Historisch archief

Afgelopen week zijn wij op zoek gegaan naar historisch beeldmateriaal van de oude suikerfabriek. Wij zijn in het archief gedoken en kwamen hierbij de meest prachtige foto’s en krantenknipsels tegen. Ook stuitte wij op een website vol met historie van Halfweg. Hieronder alvast een voorproefje van de gevonden beelden, de rest presenteren wij graag op ibtm world in Barcelona.
SugarCity in 1921

[12-9-2016] ibtm blog

De komende tijd zullen er een hoop leuke nieuwtjes zijn rondom de deelname van SugarFactory aan ibtm world. Daarom starten wij op deze pagina een klein blog, waarop regelmatig over de laatste updates te lezen zal zijn. Dus houdt ons in de gaten!

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op