Home » MPI komt met het ”Content” event naar SugarCity

MPI komt met het ”Content” event naar SugarCity

Na vijftien edities is de MPI NL Conference omgedoopt tot Content. Het jaarlijks event en vlaggenschip van MPI Netherlands Chapter gaat verder onder deze nieuwe naam. Bij dit nieuwe concept hoort natuurlijk ook een inspirerende locatie! Dit jaar is er daarom gekozen voor SugarCity, aangezien onze locatie perfect past bij de nieuwe weg die MPI inslaat met zijn Content event.

Content beschrijft zichzelf alsvolgt:​
Op het web, voor de televisie en op tal van andere plekken in het hedendaagse leven bepalen we zelf welke informatie we tot ons nemen. We zijn op zoek naar inhoud en content die iets toevoegt: relevantie, informatie, entertainment. Maar vreemd genoeg zijn evenementen nog te vaak een plek waarbij de content voor ons wordt bepaald en deelnemers een programma krijgen voorgeschoteld. Zelf content kiezen of het programma veranderen kan niet meer.

Het team van Content gaat dit veranderen. Bij Content wordt 75% van iedere verkochte toegangskaart uitgegeven aan content. We gaan terug naar de basis, op zoek naar relevantie en breken met conventies. Weg met alles wat afleidt van de inhoud. Van de registratie tot de borrel….jij bepaalt!

Content event vind plaats op 5 juli en heeft kans om een pioniersevent te worden, dat in de toekomst als voorbeeld kan worden gebruikt voor de evolutie van events in het algemeen.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op