Home » Jaaroverzicht 2016

Jaaroverzicht 2016

SugarFactory kijkt terug op 2016!
Het afgelopen jaar heeft SugarFactory weer veel mooie evenementen mogen faciliteren. Van congres tot bedrijfsfeest en van videoclip tot fotoshoot. De nieuwe showreel geeft een overzicht van de evenementen die plaats vonden in 2016. Ondertussen kijken wij alweer uit naar vele nieuwe producties.

Bekijk hierboven de showreel om een goede impressie te krijgen van de evenementen in 2016.

Verbeterde faciliteiten bij SugarFactory

De evenementenlocatie van SugarCity is sinds de start in 2014 volop in ontwikkeling. Er wordt constant gewerkt aan het professionaliseren van de locatie en het optimaliseren van de faciliteiten van SugarFactory. Er kan met trots worden terug gekeken op de ontwikkelingen die het afgelopen jaar hebben plaats gevonden.

Warm en akoestisch

Eén van de ontwikkelingen waar wij erg trots op zijn is het vernieuwde dak van de Middenfabriek. Het nieuwe dak biedt vele voordelen, waaronder de optimalisatie van de verwarming. Door de isolatie van het dak blijft de warmte beter binnen en hoeft er minder gestookt te worden tijdens evenementen.
Daarnaast zorgen de isolerende dakpanelen voor een verbeterde akoestiek in de locatie en zijn geluiden van buiten minder aanwezig. Een bijkomend voordeel is de permanente verduistering, wat de beeldprojectie in de locatie ten goede komt. ​
Meer weten? Lees dan ook het persbericht.

Glasvezel

De snelheid van het internet is sterk verbeterd tot wel 450 Mb/s. Door een upgrade van de glasvezelverbinding zijn wij nu zeker van stabiel internet en meer capaciteit! Door het professionele WiFi-netwerk in de locatie kunnen gasten onbeperkt gebruik maken van het beste internet.

LED & rigging

Een jaar geleden is gestart met de installatie van standaard LED-verlichting en rigging in de gehele locatie door AV-specialist Bazelmans. Na de oplevering in april 2016 is de locatie standaard uitgelicht en hoeft er geen verlichting meer geïnstalleerd te worden voor het uitlichten van decor en details.

Nog een etage?!

In de loop van 2017 zullen wij een volledige nieuwe etage opnemen in ons aanbod. Er wordt nog hard gewerkt aan de 3e etage, waar in de toekomst twee ruime sub-ruimten beschikbaar zijn met uitzicht op het kenmerkende atrium. In een volgende fase zal de 3e etage ook bereikbaar zijn via een personenlift.

Voor de ontwikkelingen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van oude materialen. Hierdoor blijft de oorspronkelijke uitstraling van de voormalige fabriek behouden in de evenementenlocatie en wordt geen historisch materiaal verspild. Ondanks dat de evenementenlocatie gebruiksklaar is, blijven wij verbeteren en luisteren wij graag naar de feedback van onze gasten.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op