Hybride Evenement Amsterdam

Organiseer een hybride evenement met onbegrensde mogelijkheden

Vraag offerte aan

De evenementenwereld staat nooit stil. Helemaal nu we te maken hebben met een pandemie zoeken we in sneltreinvaart naar nieuwe mogelijkheden. Gelukkig zijn die er! Maak van beperkingen een kans en organiseer een hybride evenement met onbegrensde mogelijkheden!

Een hybride evenement is kort gezegd een fysiek evenement waar mensen ook online aan deelnemen. Met een hybride evenement bereik én betrek je daardoor een groot publiek. Oók in de anderhalvemeter-samenleving. Sterker nog: met een hybride evenement bereik je vaak juist meer mensen, want online is er geen bezoekerslimiet.

 

Alles in huis voor een hybride evenement

SugarFactory heeft alles in huis voor het organiseren van jouw hybride evenement. Een indrukwekkende locatie. De juiste techniek van hoge kwaliteit. En rekening houdend met de regelgeving vanuit het RIVM. Zo laat je een unieke en professionele indruk achter bij jouw doelgroep, zowel offline als online.

 

SugarFactory - Studio Middenfabriek empty

De voordelen van onze locatie voor hybride evenementen

•  Livestreamen, webcasten en interactieve videoproducties met de kwaliteit van tv-opnames. Hiervoor hebben wij onze Middenfabriek omgebouwd tot een professionele webcaststudio.

 Een unieke beleving voor zowel fysiek als online publiek, dankzij het rauwe en industriële decor van de oude suikerfabriek.

• Gewaarborgde veiligheid van het live-publiek op een coronaproof locatie. Dankzij grote zalen, meerdere ingangen, een toiletruimte met aan twee kanten toegang en ruime parkeergelegenheid.

camera icon PROFFESSIONELE STUDIO
distance-2 1,5M SAFE MET 2000 M2 EVENTRUIMTE
team icon HULP VAN ONS TEAM EN AUDIOVISUELE PARTNER

Webcaststudio met de kwaliteit van tv-opnames

Bij een hybride evenement is het soms een uitdaging om de aandacht van het online publiek vast te houden. Wat hierbij helpt? Een aantrekkelijke studiosetting, dynamisch beeld en uiteraard een vlekkeloze livestream. Om dit te waarborgen hebben wij onze stoere industriële Middenfabriek omgebouwd tot een professionele webcaststudio. Speciaal voor hybride evenementen. Dit is een studio met de beeld- en geluidskwaliteit zoals bij tv-opnames, met alle techniek voor interactie met het (online) publiek en een perfecte weergave van presentaties.

 

Techniek voor een Hybride evenement

De voordelen van onze webcaststudio:

 Dynamisch beeld dankzij drie HD-remote camera’s en een HD-static overview camera om te filmen vanuit verschillende hoeken.

 Perfect voor bijeenkomsten, productlanceringen en andere evenementen met sprekers, dankzij twee 65’’ displays voor het weergeven van video’s, presentaties en graphics. 

 Gastsprekers of publiek kunnen remote inbellen en direct deelnemen aan het gesprek of in de studio vragen stellen.

 Een aantrekkelijke rauwe en industriële setting.

 De studio setting is eenvoudig aan te passen aan jullie wensen, inclusief lichtplan. 

 Vertrouwelijke informatie is veilig dankzij een beveiligde verbinding. 

 Lees meer over onze studio Webcast Studio Pagina.

 

SugarFactory Studio Middenfabriek

Een unieke beleving op een veilige locatie 

Het kan best spannend zijn om een evenement te organiseren in coronatijdperk. Gelukkig hoef je je bij ons geen zorgen te maken. Onze enorme ruimtes zijn vanwege hun grootte niet alleen indrukwekkend, maar ook eenvoudig coronaproof te maken. Het is bij ons dan ook geen probleem om de anderhalvemeter-regels na te leven. Daarbij heeft ons pand meerdere ingangen, een toiletruimte met twee toegangen en ruime parkeergelegenheid met eigen parkeerplaatsen. Kortom: veilig en verantwoord!

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw evenement?

Neem contact op