Home » Congreslocatie Amsterdam

Congreslocatie Amsterdam

De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km

Gerelateerde cases

O’Neill

Binnenstraat Pulppersloods

Opel

Binnenstraat Pulppersloods

Stern Auto

Binnenstraat Pulppersloods

SugarFactory kan gebruikt worden als congreslocatie die inspireert en verbind, wat aansluit bij de doeleinden van elk congres. De historische suikerfabriek zorgt ervoor dat elk congres  als onvergetelijk wordt ervaren.

SugarFactory heeft zowel opties voor grote als kleine congressen. In de Middenfabriek kun je gemakkelijk 1000 plenaire zitplaatsen creëren, terwijl de kleine fabrieksruimtes voor kleine brainstorm sessies of workshops ideaal zijn.

Wanneer je bezoekers over heel Nederland verwacht, is SugarFactory perfect gelegen nabije openbaar vervoer en snelweg. Geen parkeerplaats zoeken in een drukke centrum of in de omgeving maar voorzien worden van een eigen parkeerterrein of een station op loopafstand.
De dynamische verlichting geeft je de mogelijkheid om de locatie een sfeer mee te geven die past bij jouw type congres. Tevens kun je gebruik maken van onze partners, voor zowel de uitrusting als voor de catering van jouw congres.
Duffe congreshallen kunnen niet op tegen het inspirerende industriële decor van  de suikerfabriek. Een congreslocatie moet immers een impressie achterlaten, voor zowel organisator als bezoeker.

Vragen over de mogelijkheden van dit event type?

Mail ons   Of bel naar: +31 (0)20 – 369 01 13

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op