Home » The Landrovers fotoshoot

The Landrovers fotoshoot

Fotoshoot

Pulppersloods
  • Stoere fotoshoot met omgebouwde Defenders
  • Industriële Pulppersloods als decor
Neem contact op

Een fotoshoot waar het hart van menig terreinwagen-liefhebber sneller van gaat kloppen. The Landrovers reden onlangs hun Bigfoot Guardian in de spotlights bij SugarFactory. De ruige Pulppersloods past goed bij dit merk dat gedreven wordt door passie en geïnspireerd raakt door avontuur. Een mooie samenwerking tussen locatie en product.

 

BIGFOOT GUARDIAN

The Landrovers bouwen uitgerangeerde Defenders om tot moderne wagens met een kenmerkende, industriële en stoere uitstraling. De nieuwe Bigfoot Guardian – Special Trail Door Edition brengt de bestuurder en inzittenden dichter bij de natuur en het wild. Met de speciale lage en industriële deuren voelt het elke rit alsof je op safari bent. Een intense ervaring is wat The Landrovers biedt aan zijn klanten.

 

STOERE SHOOTLOCATIE

The Landrovers leggen hun nieuwe wagens graag vast op bijzondere locaties, waarbij dit keer het industriële erfgoed van SugarFactory werd gekozen als shootlocatie. De industriële Pulpperloods past goed bij deze stoere auto. De hoge, metalen pilaren en bakstenen muren vormden een mooie backdrop voor deze stoere fotoshoot. Door de minimalistische invulling van de ruimte bleef alle aandacht gefocust op de Defenders.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases