Home » Opnames YouTube-serie TECH de serie

Opnames YouTube-serie TECH de serie

YouTube-serie opnames

Binnenstraat
  • Opnames 3 afleveringen TECHIE de serie
Neem contact op

SugarFactory decor voor YouTube-serie TECHIE

Creative agency MAAK was bij ons op bezoek voor een productie voor een grote supermarktketen. Samen met bekende Nederlandse vloggers produceerde MAAK een YouTube-serie om de spaaractie ‘Tech is te gek’, en de daaraan gekoppelde app, te lanceren.

TECHIE de serie

In TECHIE de serie zien we de samenwerking tussen Nederlandse influencers en de AR-geanimeerde robot. Wanneer Amy (gespeeld door YouTube’er Bibi) en Mitch (gespeeld door Vincent Visser) samen met hun oppas Dennis (gespeeld door Gio) een avondje alleen thuis zijn, gebeurt er iets vreemds. Ze vinden Techie, die hun hulp nodig heeft. Als de slechte Mr. G. (gespeeld door Bob Stroop) ineens met handlangers voor hun deur staat, wordt duidelijk dat de drie jongeren zich op glad ijs bevinden. Ze zetten alles op alles om Mr. G. te stoppen.

Opnames SugarFactory

Voor de opnames werd gebruikgemaakt van de buitenruimte van het SugarCity-terrein. Het verlaten terrein van de voormalige fabriek huisvest de schuilplek van de slechterik. Amy, Mitch en Dennis klauteren over de hekken, over de duistere binnenplaats, om op zoek te gaan naar het hoofdkwartier van Mr. G. in de Binnenstraat. Door de donkere ruimte subtiel te belichten langs de stalen boogstructuur, is een spannend beeld verwezenlijkt.

Video

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases