Home » Sitting Dinner internationaal verzekeringsbedrijf

Sitting Dinner internationaal verzekeringsbedrijf

Sitting dinner / personeelsfeest

Middenfabriek Pulppersloods Binnenstraat
  • Binnenstraat set up as kitchen area
  • Ontvangst in de Pulppersloods
  • Sitting dinner & feest in de Middenfabriek
  • Binnenstraat als keukenruimte
Neem contact op

Je best presterende werknemers in het zonnetje zetten is een goede manier om je waardering te tonen en een feestelijke manier om een bepaalde periode af te sluiten. Een groot internationaal verzekeringsbedrijf zette onlangs haar top-medewerkers in de spotlights met een spectaculair feest bij SugarFactory.  

Fabriek als canvas

Neon was het thema voor dit jaarlijks terugkerende personeelsevenement. SugarFactory diende als een (zwart) canvas voor de in neon-gehulde werknemers, wat een fantastisch effect opleverde. Entertainment was er volop met een catwalk, diverse optredens en zelfs de CEO was onderdeel van een spectaculaire act waarbij hij al ‘vliegend’ het podium opkwam. Bazelmans AV verzorgde de audiovisuele techniek deze avond, waarbij licht, contrast en kleuren centraal stonden.

Sitting dinner

In de Pulppersloods was de welkomst receptie, hier waren verschillende 3D stickers en twee fotowanden om zo een toffe teamfoto te kunnen maken. Het hoofdprogramma bestond uit een sitting dinner in de Middenfabriek waarbij bezoekers werden getrakteerd op lekkers van Hete Peper, die de Binnenstraat gebruikte als keuken.

Internationaal personeelsfeest            

Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt elk jaar in een ander land georganiseerd, waarbij dit keer werd gekozen voor Amsterdam. SugarFactory is voor internationale bezoekers een goed bereikbare evenementenlocatie. De bezoekers kwamen in tourbussen aan, die makkelijk konden parkeren op het eigen parkeerterrein voor de deur.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op