Home » Kerstfeest in de bietenwasruimte

Kerstfeest in de bietenwasruimte

Kerstfeest

Bietenwasruimte Binnenstraat
  • Ontvangst met drankje
  • Kerstborrel
  • Nieuwjaarspresentatie
  • Kerstdiner
  • Afterparty
Neem contact op
60

Het eerste kerstfeest bij SugarFactory is een feit. In December 2019 werden de Bietenwasruimte en de Binnenstraat omgetoverd tot een prachtig, intiem decor voor een kerstfeest met 60 personen. 

De fusie van kerst en industrie

De industriële locatie heeft een uitstraling die helemaal past bij de trend van nu. Authentieke details zoals bakstenen muren en metalen accenten creëren een sfeervolle setting. Tijdens het kerstdiner waande je je in een heus restaurant, de styling liet niets te wensen over. In een speelse opstelling stonden houten tafels en bankjes met kussens en schapenvachtenDe prachtige tapijten, hangplanten, kaarsen en stijlvolle tafelaankleding maakten het plaatje compleet.  

Een bijzondere locatie, van kerstborrel tot kerstdiner 

Het kerstfeest vond plaats in beide ruimtes. Men kon genieten van een hapje en drankje bij de opgestelde bar in de Bietenwasruimte, waar tevens werd teruggeblikt op het afgelopen jaar door het management. Na het diner was het tijd om te gaan dansen en zingen in de Binnenstraat. Een DJ zorgde ervoor dat het feest echt losbarstte en men kon zijn eigen muzikale talent laten zien in de karaoke-caravan!  

Jouw kerstfeest bij SugarFactory?

Wil je de mogelijkheden bespreken het kerstfeest voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op, en we denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases