Home » Croonwolter&dros Worlds of Wonder

Croonwolter&dros Worlds of Wonder

Personeelsfeest

  • Aankomst per bus
  • Live optredens
  • Catering op meerdere locaties
  • Grote fontijnbar
Neem contact op
2000

Wanneer je personeelsfeest na een aantal keer verplaatst te zijn eindelijk kan en mag doorgaan (lees: na meerdere lockdowns), is het tijd om uit te pakken met een spectaculair personeelsfeest! Croonwolter&dros maakte dat onlangs dubbel en dwars waar bij SugarFactory!


Worlds of Wonder in de fabriek

Op 18 juni 2022 verwonderden zo’n 2000 gasten van Croonwolter&dros zich op het ‘Worlds of Wonder’ personeelsfeest. Alle medewerkers, iedereen van bouw tot ingenieurs en de binnen- en buitendienst, waren uitgenodigd samen met hun partner of introducé. De locatie werd omgebouwd tot vier verschillende ‘werelden’ die samen de Worlds of Wonder vormden, gebaseerd op de vier belangrijkste sectoren waarin Croonwolter&dros actief is:
marine/offshore; infra; industrie en utiliteit.

Van begin tot eind een groot feest

De hele dag was tot in de puntjes geregeld door D&B Eventmarketing, verantwoordelijk voor de organisatie van het event. Bij aankomst werden de gasten buiten al feestelijk ontvangen door de Sign Jugglers en zorgde een DJ alvast voor de juiste stemming. Eenmaal in de Binnenstraat, die was ingericht met een paarse loper voor de entree en later dienst deed als loungeruimte, werden de gasten opgeroepen om naar de Middenfabriek te gaan voor de officiële opening.

De grote Middenfabriek was de centrale ontmoetingsplek. Hier stonden een photobooth en een grote fonteinbar waaromheen statafels en zitjes waren opgesteld. Achter het karakteristieke trappenstelsel in de Middenfabriek was een podium opgesteld met live optredens van o.a. Berget Lewis en Trijntje Oosterhuis. Op de 1e verdieping van de Middenfabriek (Nation of Innovation) kon men terecht bij de burgerbar of bij een van de buffet-stands. Even bijkomen, of juist adrenaline opdoen, kon in de zuurstofbar en VR race- en vliegstimulators.

De Pulppersloods, tijdens het Worlds of Wonder-event de ‘Urban Jungle’ genoemd, stond eveneens in het teken van gezelligheid. Er waren meerdere buffet-stands, bars en diverse zit- en staplekken. Het entertainment werd hier o.a. verzorgd door DJ’s van de Dames Draaien Door.

Onvergetelijk personeelsfeest

Het was een fantastische avond met veel entertainment. Iedereen heeft weer kunnen ervaren wat voor een mooi bedrijf CW&D is om voor te werken. Ook was het een weerzien van mensen, van álle afdelingen en zeker na een recente fusie was het een feest om iedereen weer te ontmoeten!

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op