Home » Een werkdag bij SugarFactory

Een werkdag bij SugarFactory

Sinds 2000 is het SugarCity-terrein in Halfweg volop in ontwikkeling. De voormalige suikerfabriek uit 1863 is inmiddels omgetoverd tot een indrukwekkende, industriële eventlocatie. Het originele karakter van de fabriek is behouden gebleven maar wel geüpdate met alle moderne faciliteiten zoals een autolift en duurzame LED-verlichting. Inmiddels worden hier al vijf jaar lang de gaafste events georganiseerd. Benieuwd hoe het is om bij SugarFactory te werken? Wij beschrijven een dag bij SugarFactory!

Er komt een aanvraag binnen

Na een paar minuten lopen vanaf het naastgelegen station kom je aan op je werk. Via de mail komt er een aanvraag binnen. Het blijkt een bekende Nederlandse bank te zijn die een groot personeelsfeest wil organiseren en ze zijn op zoek naar een geschikte locatie. Ze hebben nog een paar kritische vragen maar jij weet ze te overtuigen van de kracht van de oude suikerfabriek. Jij weet dat bijna alles mogelijk is en hebt de juiste connecties om dit te realiseren. Je plant een rondleiding in met de opdrachtgever. Gelukkig zijn ze onder de indruk van de industriële locatie en je krijgt een ‘go’ om het evenement in te plannen!

Tot in de puntjes

De klant heeft geen eigen cateraar en decorateur maar gelukkig weet jij er wel een paar waar SugarCity Events eerder succesvol mee heeft samengewerkt. Je vraagt door wat voor keuken en stijl ze ambiëren en brengt ze in contact met een cateraar die de heerlijkste Italiaanse hapjes kan maken en met een decorateur waarvan jij weet dat ze de grote Middenfabriek om kunnen toveren tot een intieme en feestelijke locatie. Nadat de indeling en plattegrond zijn gemaakt beoordeel jij of deze voldoet aan de brandveiligheidseisen en of de omgevingsvergunningen in orde zijn. Op de buitenplaats wil de opdrachtgever enkele kermisattracties plaatsen. Jij licht de gemeente hierover in en stelt een brief op om directe omwonenden op de hoogte te stellen.

Een geslaagd evenement

Dankzij jouw sociale vaardigheden klantgerichte maar toch commerciële opstelling lopen klanten met je weg en weet je van elk evenement iets moois te maken! Als je na afloop de foto’s terugziet van het evenement waar zo’n 1000 gasten bij waren, kijk je met het team terug op een geslaagd evenement. Je stuurt de foto’s en een kleine samenvatting door naar de marketingafdeling, zodat ook dit event kan worden toegevoegd aan het indrukwekkende portfolio.  

 Ben jij hands-on ingesteld en geniet je van persoonlijk contact? Lijkt het je een uitdaging om bij SugarCity Events te komen werken? Kijk dan bij onze openstaande vacatures!

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op