Feestelijke livestream in de Winterstudio

Boek tot 31 januari onze sfeervolle Winterstudio en livestream je event tijdens de feestdagen!

Snelle offerte

Tweede livestream studio

Na het grote succes van onze webcast studio in de Middenfabriek, kun je nu ook een kleinere studio huren in de industriële Bietenwasruimte. Door de kleinere omvang biedt de studio een knusse, intieme uitstraling. Ook bieden we deze studio aan tegen een lagere prijs dan de grote studio. Een echte win-win situatie dus!

 

Online evenementen wegens corona

Door corona kunnen veel fysieke evenementen tijdens deze feestdagen niet doorgaan. Veel opdrachtgevers zijn daarom op zoek naar andere manieren om evenementen te organiseren. Eén van de grootste voordelen van een webcast of livestream evenement is dat er geen limiet zit aan het aantal mensen dat deel kan nemen.

Ook zijn er leuke manieren om deelnemers mee te laten doen aan het gesprek in de studio, of vragen te laten stellen. Organiseer tijdens de feestdagen een heuse ‘kerstbingo’ of een quiz om het feestgevoel over te brengen. Zo wordt het publiek echt betrokken bij het evenement en is het meer dan ‘alleen’ een uitzending. De Winterstudio is dan ook dé manier om coronaproof een (kerst)evenement te organiseren voor een groot publiek. Uiteraard voldoet de locatie zelf ook aan alle RIVM-richtlijnen.

 

-SugarCityEvents-Winter_Studio

Webcast studio in wintersfeer

Bij een digitaal kerstfeest of -evenement hoort natuurlijk een feestelijke aankleding. De industriële ruimte is in aanloop naar de feestdagen dan ook schitterend aangekleed door onze partner Oogenlust. Je waant je in een waar winterwonderland met fonkelende lichtjes in ranke bomen, schitterende ijspegels en een sfeervolle schommelstoel. It’s beginning to look a lot like Christmas…

Kortom, deze studio biedt een uitgelezen kans om online de feestdagen te vieren met relaties, partners en werknemers! Op zoek naar een wat formeler decor? In overleg kan het decor aangepast worden.

 

Unieke studio met professionele apparatuur

De studio is – net als de grote studio in de Middenfabriek – gerealiseerd in samenwerking met Bazelmans AV. De studio is volledig uitgerust met alle technische apparatuur die nodig is voor het realiseren van allerlei soorten online evenementen.

Meerdere camera’s maken het mogelijk om vanuit verschillende hoeken te filmen, LCD-display(s) bieden de mogelijkheid tot het afspelen van video’s, presentaties en graphics en er is een uitgebreid lichtplan om de gewenste sfeer te creëren. Twee technici zijn in de studio aanwezig zodat alles vlekkeloos verloopt.

 

Catering op locatie en thuis

Eten, drinken en gezelligheid: dat is normaal gesproken waar een het tijdens de feestdagen om draait. Gelukkig is het ook bij een online evenement gewoon mogelijk om deze traditie voort te zetten. Wij regelen samen met hoogstaande cateraars als Hete Peper en Mood4Food de catering in de kerststudio én bij jouw werknemers, relaties en partners thuis. We werken hiervoor met luxe, rijkgevulde cateringboxen, waardoor de ervaring compleet wordt!

camera icon Professionele studio
exam icon Competitieve prijs-kwaliteit
distance-2 Voldoet aan alle veiligheidseisen
play icon Assistentie van camera en audio technici
waiter icon Cateringopties in de studio en thuis
setting Feestelijke of formele inrichting mogelijk

SugarFactory Winterstudio - rood

Inclusief:

•  Volledig uitgeruste studio met state of the art techniek en technici

•  4 uur opnames in de studio

•  150 m2 aan evenementenruimte (geen publiek)

•  Onbeperkt koffie/thee/water

•  5 parkeerplekken op eigen terrein

•  Inclusief stroomverbruik

•  Internetsnelheid: 50 Mbit dedicated line (hogere internetsnelheden op aanvraag)

•  Opname van gehele broadcast (exclusief hard disk)

•  PowerPoints of Keynote (of een combinatie van deze 2)

•  Graphics video control met de mogelijkheid om video’s af te spelen, titel, slides, etc.

•  Aanbieding is exclusief voorproductie

Wees er snel bij!

Je eigen livestream evenement organiseren? De Winterstudio is te boeken tot eind januari 2021, dus wees er snel bij! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met SugarFactory voor meer informatie.

 

 

Neem contact op