Home » Werken bij SugarFactory » Salesmanager Events

Salesmanager Events

Salestalent opgelet…wij zijn op zoek naar jou!

Heb jij een groot hart voor events, bruis je van de ideeën en weet je opdrachtgevers en relaties mee te nemen in jouw waanzinnig creatieve concepten? Houd je van uitdaging, verantwoordelijkheid en vrijheid en zie jij altijd kansen en mogelijkheden? Dan ben jij precies het talent dat wij zoeken!

Om ons team te versterken, zijn we per direct op zoek naar een creatieve sales collega, die begrijpt wat nodig is om van een droom of idee een onvergetelijk event te creëren. Een zeer afwisselende job waar jouw creativiteit en betrokkenheid het verschil maken en je volop gelegenheid krijgt om mee te groeien met onze ambities.

Wat ga je doen?

  • Nieuwe klanten, partners en relaties benaderen met verrassend nieuwe concepten;
  • Bestaande relaties adviseren en het portfolio verder uitbouwen;
  • Wensen en ideeën van opdrachtgevers vertalen naar uitvoerbare concepten i.s.m. met partners, bureaus en leveranciers;
  • Bedenken van creatieve ‘reason-to-book’ acties en after-sales acties;
  • En alles wat deze functie verder vraagt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Hadden we al gezegd dat je van events houdt? Verder is het voor deze functie belangrijk dat je klantvriendelijk en salesgericht bent. Jij laat je niet snel uit het veld slaan en denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen. Omdat het om events gaat (en de tijden kunnen wisselen) is enige flexibiliteit fijn.

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Commerciële of creatieve ervaring binnen de evenementenbranche is een pré;
  • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
  • In bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Werken bij ons betekent naast werken in een internationale en dynamische omgeving, ook werken met een ambitieus team van professionals. Wij bieden je een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve ziektekostenregeling, pensioenregeling en bedrijfsfitnessregeling. Hiernaast kom je in een dynamisch en ondernemend team te werken waar volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Ook krijg je een laptop en telefoon tot je beschikking en bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een auto van de zaak.

Over SugarFactory

Onder de rook van Amsterdam ligt SugarFactory, een spectaculaire evenementenlocatie waar industrieel erfgoed een nieuw leven heeft gekregen. De voormalige CSM-suikerfabriek ademt een authentieke en rauwe sfeer doordat veel van de originele elementen bewaard zijn gebleven. Enorme ketels, stalen balkenconstructies en een markant trappenstelsel bieden een uniek decor voor de meest uiteenlopende events, van beurzen en congressen tot personeelsfeesten

Enthousiast!?

Stuur dan snel je CV en korte motivatiebrief naar Sabine Fredriks:

sfredriks@sugarfactory.nl.

Dan plannen we graag een afspraak in voor een kop koffie!

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op