Home » Werken bij SugarFactory » Accountmanager Events

Accountmanager Events

Onder de rook van Amsterdam, op het groeiende SugarCity terrein, vind je SugarFactory. Deze evenementenlocatie bevindt zich in een voormalige suikerfabriek, gekenmerkt door een unieke, industriële sfeer. Vroeger werd hier suiker gemaakt, tegenwoordig geven we bezoekers een #sweetrush met onvergetelijke events! Wij zijn nu op zoek naar een Accountmanager Events die ons DNA kan overbrengen bij de klant. Sounds good? Kom ons team dan versterken en reageer! 

Wat ga je doen?

Van aanvraag tot aan het moment dat de handtekening onder het contract wordt gezet en we een definitieve ‘go’ krijgen voor een event, daar ben jij in een notendop verantwoordelijk voor. Je weet opdrachtgevers te enthousiasmeren en hun aanvraag te vertalen naar een passende offerte. Je bent het aanspreekpunt gedurende de voorbereidingen, verzorgt rondleidingen en bedenkt ‘reason to book’ acties. Nadat je een mooi evenement hebt binnengesleept weet jij een goede overdracht te geven aan ons operationele team. Ook ben jij het visitekaartje voor SugarFactory op netwerkevents en beurzen. Tot slot heb je ook algemene taken zoals het registreren van contacten, rapportages maken en het verrichten van after-sales. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bruist van de energie en staat sterk in je schoenen en voor onze commerciële belangen, maar denkt ook graag mee met de opdrachtgever om tot een geslaagd event te komen. Je herkent verkoopkansen en zet deze om in resultaat. Netwerken vind je leuk en je weet snel een duurzame relatie op te bouwen met (potentiële) klanten. Omdat onze opdrachtgevers uit binnen- en buitenland komen, verwachten we een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift, waarbij Duits als pré geldt. Daarnaast is het handig als je in het bezit bent van een rijbewijs B.  

Wij bieden:

  • Een afwisselende baan o.b.v. 40 uur per week; 
  • Een goed salaris o.b.v. ervaring goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een collectieve ziektekostenregeling en pensioensregeling; 
  • Een iPhone en laptop van de zaak; 
  • Gezellige collega’s en een bruisende werkomgeving; 
  • Een sportschoolregeling om fit te blijven; 
  • Regelmatige personeelsborrels en uitjes samen met moederbedrijf de Cobraspen Groep.

Ben je enthousiast over de functie mail dan snel je CV met motivatie naar de heer Oscar Persoon via opersoon@cobraspen.nl. Ook voor vragen over de functie kun je mailen naar dit adres.
 

Over SugarFactory

SugarFactory is onderdeel van de Cobraspen Groep. Al meer dan 35 jaar geleden houdt Cobraspen Groep zich bezig met het beheer, verhuur en (her)ontwikkeling van monumentale panden, industrieel erfgoed, kantoorvilla’s en bedrijfsverzamelgebouwen. Ook projectontwikkeling en conceptontwikkeling behoren tot de specialiteiten. De herontwikkeling van het SugarCity gebied is hier een mooi voorbeeld van. Het oude CSM-Suikerfabriek terrein wordt volledig herontwikkeld tot een levendig en recreatief gebied. 
 

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op