Webcast studio

Een professionele webcast of interactieve videoproductie realiseren? Ontdek onze studio!

Vraag offerte aan

Webcast studio met een industrieel decor 

Vanuit de Pulppersloods, uniek door duizelingwekkende hoogtes en industriële pilaren, kunnen nu professionele livestreams, webcasts en interactieve videoproducties worden gerealiseerd. De industriële setting biedt een waanzinnig decor voor diverse evenementen. Ideaal voor productlanceringen, online congressen of interactieve livestreams, die een professionele uitstraling verdienen. De studio is in samenwerking met Bazelmans AV opgezet, waardoor alle technische apparatuur en kennis aanwezig zijn.

 

Unieke studio met professionele apparatuur

De studio is onder meer uitgerust met minimaal vier HD remote camera’s en een HD static overview camera waardoor vanuit diverse hoeken gefilmd kan worden voor een dynamisch beeld. Diverse displays bieden de mogelijkheid tot het afspelen van video’s, presentaties en graphics. Ook is de SugarFactory studio voorzien van een uitgebreide audio setup met diverse microfoons en is er een compleet lichtplan aanwezig waardoor de studio naar wens verlicht kan worden. Gastsprekers of publiek kunnen via remote inbellen direct deelnemen aan het gesprek in de studio of vragen stellen. Zo wordt een publiek rechtstreeks bij het evenement betrokken en wordt het evenement echt ‘live’. Voor nog meer dynamiek kan onze studio met de Bazelmans AV studio in Veldhoven worden gekoppeld zodat er tussen locaties kan worden geschakeld.

BIG’s Company Quiz

Samen met Bazelmans AV heeft SugarFactory de handen ineengeslagen met BIG Creative om tot een totaaloplossing te komen voor het gezelligste online personeelsfeest!

Denk aan de leukste tv-shows die je kent, vol energie, bijzondere quizvragen, leuke gasten en swingende muziek. Gooi daar een interactieve laag overheen en je komt uit bij de BIG’s Company Quiz! De basis van de show is speciaal samengesteld om jou en je collega’s in verbinding te houden. Een livestream spelshow op maat gemaakt voor jouw bedrijf, waarin onze presentator al je medewerkers meeneemt in een wervelend uurtje. Tijdens de spelshow gaat de presentator op zoek naar dé alleskenner van jouw bedrijf. Muziekvragen worden afgewisseld met vragen die jij zelf kan samenstellen: you are in charge! Zo geef je de 60-minuten durende spelshow een extra persoonlijk tintje.

 

Volledige belevenis van A tot Z

Van technische ondersteuning tot catering voor de thuisblijvers, aan alles is gedacht. Wij regelen met BIG Creative en Bazelmans AV alle visuals, bumpers, streaming software en natuurlijk de charmante presentator (M/V)! Zo heb je alles in één keer geregeld en kun je zorgeloos het leukste interactieve evenement organiseren voor jouw bedrijf!

Je eigen online event?

Wil jij binnenkort een online evenement organiseren? Onze webcast studio helpt je met het bereiken van je publiek, waar ze ook zijn!

camera icon Professionele studio
waiter icon Catering opties op aanvraag
play icon Assistentie van onze audiovisuele partner
team icon SugarFactory team aanwezig
talkshow icon Presentator (M/V)
connect Streaming software inbegrepen
Wij hebben een aantal keer naar volle tevredenheid samengewerkt met SugarCity en met hun dedicated AV-partner Bazelmans. De livestreamevents die we hebben georganiseerd verliepen vlekkeloos. We zijn uitstekend en deskundig begeleid en kunnen de samenwerking met zowel SugarCity als met Bazelmans van harte aanbevelen.
Esther Waal, Financial Investigator