Home » MPI Online Event

MPI Online Event

Netwerkevenement

Middenfabriek
  • Digitaal netwerkevent
  • Meerdere set-ups
Neem contact op

Op 16 maart 2021 organiseerde MPI Netherlands Chapter een online event voor haar leden om de omschakeling van live naar online – en straks hopelijk ook weer terug naar live – te bespreken. Tijdens dit digitale netwerk event werd de grote studio in de Middenfabriek ingezet als ruime opnamelocatie.

 

MPI Road to Recovery

MPI Netherlands Chapter is de Nederlandse afdeling van vakvereniging Meeting Professionals International. Met een community van ruim 60.000 professionals is MPI ’s werelds grootste en meest actieve vakvereniging voor de meeting- en evenementenindustrie.

Tijdens het MPI Road to Recovery-event deelde presentatrice Desiree Hoving het podium met inspirerende sprekers om de ontwikkelingen te analyseren op het gebied van (online)evenementen. Sprekers Patrick de Laive (co-founder The Next Web) en Sherry Rafiq (Internal Communications, Culture & Engagement VodafoneZiggo) deelden hun expertise en visie met de MPI-leden via een livestream.

Er werden verschillende vraagstukken besproken, waaronder ‘wat hebben festivalorganisatoren geleerd’ en ‘hoe ziet de toekomst eruit?’. Met een kritisch oog op het verleden en een open blik op de toekomst analyseerde MPI Netherlands Chapter de leerpunten en kansen voor de MICE-industrie.

 

Setting

MPI Netherlands Chapter had gekozen voor een gave informele setting op het hoofdpodium met twee fauteuils. Daarnaast was er aan de zijkant van het hoofdpodium een extra setting gecreëerd voor de side kick positie. Zo konden ze tijdens het online event gemakkelijk schakelen van de ene naar de andere plek. Een multifunctionele opstelling in een ruim inzetbare ruimte.

 

Verantwoord event

Het event was geheel in lijn met de geldende Covid-19 veiligheidsrichtlijnen. Dankzij de enorme ruimte in de Middenfabriek konden de aanwezige sprekers genoeg afstand bewaren.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases