Home » Werkzaamheden N200 tussen Amsterdam en Halfweg

Werkzaamheden N200 tussen Amsterdam en Halfweg

Het project ‘De Nieuwe N200’ is vanaf 1 oktober 2018 in uitvoering. Er wordt groot onderhoud aan de autoweg tussen Amsterdam en Halfweg uitgevoerd. Dit traject zal zo’n 1,5 jaar duren en kan hinder opleveren voor bezoekers van SugarFactory. 

Wat gaat er gebeuren?

De N200 is een drukke weg tussen Haarlem en Amsterdam. Het deel vanaf het NS-station Halfweg-Zwanenburg – gelegen tegenover SugarFactory – tot Amsterdam is toe aan onderhoud. Er komen nieuwe drinkwatertransportleidingen, een nieuwe brug bij Halfweg en er worden een groene entree voor Amsterdam en een ecopassage aangelegd. Rijkswaterstaat, de gemeente Amsterdam, waterschap Amstel, Gooi en Vecht en Waternet hebben de handen ineengeslagen en zullen alle werkzaamheden in één keer goed aanpakken. Dit zal hinder veroorzaken. Je kunt daarom rekening houden met zo’n 15 minuten extra reistijd bovenop de reguliere reistijd. Er is altijd één rijstrook in beide richtingen beschikbaar en afzettingen worden aangegeven met gele borden. Daarnaast zullen tekstkarren advies geven over de te volgen route. Er wordt dus alles aan gedaan om overlast zo veel mogelijk te beperken.

Route naar SugarFactory

Maar hoe kun je SugarFactory nu het best bereiken? Ons advies is om via de A200 – i.p.v. de N200 – naar SugarFactory te rijden. Je bereikt de A200 door bij knooppunt Rotterpolderplein (A9) de snelweg te verlaten. De A9 staat in verbinding met de A4 en de A5 (vanuit Rotterdam) en de A10 (vanuit Amsterdam). Volg de borden Haarlem (A9) tot het knooppunt Rotterpolderplein en volg vervolgens de borden Halfweg/Amsterdam. Rijd via de A200 richting het kruispunt ter hoogte van het station Halfweg-Zwanenburg en sla hier rechtsaf onder het ‘poortgebouw’ door. Aan het einde links bevindt zich de ingang van het evenemententerrein. Een andere optie is natuurlijk met het openbaar vervoer naar SugarFactory te reizen. Het treinstation Halfweg-Zwanenburg ligt tegenover het SugarCity-terrein. Er stoppen 4 treinen per uur in de richtingen Amsterdam en Haarlem. De werkzaamheden zullen geen invloed hebben op het treinverkeer.

Meer weten over de bereikbaarheid? Ga naar ‘De Nieuwe N200‘. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met het team van SugarFactory via 020 – 369 01 13 (doordeweekse dagen). Wij beantwoorden graag eventuele vragen.

N200 werkzaamheden

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op