Home » Typhoon’s nieuwe videoclip opgenomen bij SugarFactory

Typhoon’s nieuwe videoclip opgenomen bij SugarFactory

Vandaag op YouTube te beluisteren: Neerlands hiphop talent Typhoon bracht het mooie nummer ‘Alleen In De Pauze’ uit. Typhoon (de artiestennaam van Glenn de Randamie) wil met dit nummer het taboe rond eenzaamheid onder jongeren doorbreken. De videoclip werd opgenomen in de enorme Pulppersloods van SugarFactory.

Muziek met een boodschap

Dat eenzaamheid een groot probleem is in de samenleving is bekend. Maar aan eenzaamheid onder jongeren kleeft nog altijd een taboe, terwijl zo’n 200.000 jongeren zich eenzaam voelen in Nederland. Reden voor Typhoon, Stichting Join Us en T-Mobile om de handen ineen te slaan en een muzikaal kunstwerk te creëeren. Eigen ervaringen en gesprekken met jongeren die zich vaak alleen, buitengesloten of geïsoleerd voelen, inspireerden Typhoon tot het schrijven van het nummer met teksten als ”Capuchon op, ik voel me veilig. Ik wil blijven en verdwijnen tegelijk”. Stream en/of download ‘Alleen In De Pauze’ hier.

Pulppersloods als toneel

De Pulppersloods was het perfecte ’toneel’ voor Typhoons video. De video weerspiegelt een school, met dansende leerlingen in uniforms die allemaal hetzelfde doen en dezelfde kant opgaan en die Typhoon ogenschijnlijk niet eens lijken te zien. De ruimtelijkheid van de Pulppersloods in combinatie met de vele stalen pilaren en kunstig gebruik schaduw en licht, geven het gevoel van ‘eenzaamheid’ goed weer.

Opnamelocatie met karakter

SugarFactory ken je misschien van grote TV-producties als ‘Het Perfecte Plaatje’, ‘Masterchef Holland’ en ‘Het Beste Idee van Nederland’. Maar ook de opnames van de Ajax ‘sterrencampagne’ en de partnership launch video van Just Eat Takeaway en de Champions League, werden bij SugarFactory gefilmd. Tijdens de lockdown werden er vanuit de fabriek livestreams gemaakt door bedrijven die op professionele wijze hun netwerkevenement, nieuwe collectie of conferentie wilden tonen aan een groot publiek.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op