Home » SuperTrash Big Bang Show in de Suikerfabriek op SugarCity

SuperTrash Big Bang Show in de Suikerfabriek op SugarCity

Tijdens de Amsterdam Fashion Week presenteerde SuperTrash haar nieuwe collectie in de Suikerfabriek van SugarCity Amsterdam. De AW14 collectie van SuperTrash had als thema ‘Big Bang, the Rise of Women’. Met topmodel Bregje Heinen (Victoria’s Secret model) die de show openende en dj Miss Melera die de avond afsloot tijdens de afterparty.

Volgens Olcay Gulsen is de Rise of Women alles waar SuperTrash voor staat. SuperTrash groeit mee met de sterke, vooruitstrevende en moderne ST. vrouw. Onder de vele gasten waren onder andere de volgende BN’ers aanwezig; Fred van Leer, Anna Drijver, Renske Kroes (zus van Doutzen Kroes), Mariana Verkerk, Bastiaan van Schaik en Maik de Boer.

De uitstraling van de industriële Suikerfabriek sloot aan bij de fashion collectie die SuperTrash presenteerde, de dresscode was dan ook: Industrial Chique. Bij binnenkomst werden de gasten verwelkomt met een glas prosecco in een ruimte van de fabriek die was omgebouwd tot club area. Na verloop van tijd werden de genodigde verwezen naar de show ruimte in de Suikerfabriek, nadat iedereen zijn plek had gevonden werd de show geopend door niemand minder dan Bregje Heinen. Na de show was er ook nog een afterparty in de fabriek met Miss Melera aan de draaitafel.

SugarCity heeft hard gewerkt om de show te kunnen realiseren en een evenementen vergunning te krijgen. Zo zijn er voldoende nood-deuren gerealiseerd welke geheel in de stijl van de authentieke fabriek zijn gemaakt en een hypermoderne brand-meldcentrale geïnstalleerd. Van de storm buiten was afgelopen zaterdag niks te merken, binnen was het warm en gezellig. Zo blijkt dat SugarCity een ideale locatie is voor grote professionele evenementen.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op