Home » SugarFactory aanwezig op internationale vakbeurs IMEX Frankfurt 2018

SugarFactory aanwezig op internationale vakbeurs IMEX Frankfurt 2018

SugarFactory zal voor de eerste keer aanwezig zijn op de internationale vakbeurs IMEX in Frankfurt. De beurs vindt plaats van 15 tot 17 mei, in een van de grootste en meest moderne beurshallen ter wereld, de Frankfurt Messe. Voor meeting- en eventprofessionals is dit de plek om interessante partners te vinden die u kunnen helpen bij de organisatie van uw evenement. Ontmoet bijvoorbeeld vertegenwoordigers van evenementenlocaties over de hele wereld of de nieuwste eventtechnologiebedrijven.

De IMEX-beurs wordt bezocht door professionals uit verschillende sectoren, beroepen en alle niveaus binnen een organisatie. U kunt hier als meeting planner, hoofd van een evenementenbureau, ondernemer of marketingdeskundige het SugarFactory-team ontmoeten.

SugarFactory op IMEX

SugarFactory kan bijna elk evenement dat u voor ogen hebt accommoderen. Stap in de voetsporen van vele merken die voor u hebben gekozen om hun evenement in onze voormalige suikerfabriek te organiseren. Productintroducties, conferenties, incentive-partijen voor medewerkers, workshops, modeshows, televisieprogramma’s, commercials en festivals kunnen allemaal worden gerealiseerd op onze industriële locatie. We leggen u graag persoonlijk uit waarom uw evenement bij SugarFactory gegarandeerd zal slagen.

Interactief leren

Naast het ontmoeten van ons en andere exposanten van over de hele wereld, kunt u inzichten opdoen bij branchedeskundigen en u laten inspireren door de innovators uit de branche. En op welke manier u ook liever leert over snel veranderende evenemententrends of eventtechnologie, er is altijd een match voor u:

  • Campfires In kleine groepssessies kunt u op een informele manier kennis uitwisselen met de spreker en uw collega’s.
  • Hot topic tables Kleine, gemodereerde discussies over onderwerpen die voor u relevant zijn. Doe er je voordeel mee!
  • Expert clinics Als u behoefte heeft aan het stellen van meer diepgaande vragen, kunt u deelnemen aan een-op-een clinics met IMEX-sprekers over een van de onderwerpen die op de beurs worden aangeboden.
  • Research pod De research pod is de beste gelegenheid om op de hoogte te blijven van snel veranderende trends, door groepssessies met kleine groepen met experts uit de sector.
  • Play room Leren door te doen: door te spelen met een verscheidenheid aan hulpmiddelen en technieken die zijn ontworpen om vergaderingen interactiever te maken, leert u over de nieuwste mogelijkheden.
  • Seminars Absorbeer de visie en expertise van de experts uit de branche met uw ‘klasgenoten voor een dag’.

Bent u ervan overtuigd dat u de IMEX beurs in Frankfurt als meeting- en eventprofessional niet mag missen? Vergeet niet om een ​​afspraak te maken met het SugarFactory-team voor de gewenste datum en tijd. Dat kan gemakkelijk per mail.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op