Home » SugarFactory aanwezig op EventSummit 2019

SugarFactory aanwezig op EventSummit 2019

SugarFactory staat op 31 januari op de EventSummit in Rotterdam Ahoy. Een vakbeurs en congres in één, waarmee dit het grootste platform voor de totale evenementenindustrie in Nederland is.

Met meer dan 600 exposanten, seminars met 40 sprekers, een congres en netwerkborrel met duizenden professionals, is dit een dag die jij als event professional niet mag missen. De 13.500 vierkante meter grote beursvloer is overzichtelijk ingericht in thema’s en ‘Straten’. Elke standhouder is herkenbaar door een groot doek met daarop de bedrijfspresentatie. Je kunt je dus heel effectief oriënteren! Je kunt ons vinden bij stand 2.07.09. SugarCity deelt voor deze gelegenheid een stand met de Gemeente Haarlemmermeer.

Afspraak maken

Dit is een geweldige kans om elkaar te ontmoeten, zodat we je alle ins en outs over onze locatie in Amsterdam (Halfweg) kunnen vertellen; een industriële evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden en gelegen op slechts 10 minuten afstand van zowel het centrum van Amsterdam, Amsterdam Beach en Amsterdam Schiphol Airport. Bekijk hieronder onze nieuwe showreel voor een eerste indruk!

Marleen (account manager): “We hebben een nieuwe geavanceerde VR-tool waarmee je een levensechte blik werpt in de voormalig suikerfabriek, zodat je ontdekt wat er bij SugarFactory kan worden gerealiseerd. Maak een afspraak via onderstaande link om zeker te zijn dat we alle tijd die we nodig hebben om al je vragen te beantwoorden!”

Kom je ook naar EventSummit? Vergeet niet om een afspraak te maken met ons team voor de gewenste datum en tijd, zodat we genoeg tijd hebben om al je vragen te beantwoorden. Je kunt eenvoudig een afspraak plannen door ons contactformulier in te vullen. Meer informatie over EventSummit is hier te vinden.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op