Home » Project Playground bij SugarFactory

Project Playground bij SugarFactory

Rocking new event standards. De evenementenbranche is bezig zichzelf opnieuw uit te vinden. Waar pre-corona honderden – of zelfs duizenden! – mensen bij elkaar konden komen op events, kijken we daar nu heel anders tegenaan. Hoe organiseer je nu een succesvol en veilig evenement? Wat is er mogelijk? En hoe bezorg je jouw publiek een onvergetelijke ervaring?

Op 1 september zoeken tijdens ‘Project Playground’ samen met event professionals naar die antwoorden. Verwacht creatieve opstellingen door Boozed, de nieuwste food concepten van Hete Peper en ‘hybride event’-inspiratie door Bazelmans AV voor evenementen dit najaar.

 

Creatieve playground

Wij vinden het onwijs gaaf dat onze industriële evenementenlocatie is getransformeerd tot creatieve ‘Playground’. Als evenementenlocatie zijn we gewend om de meest bijzondere en indrukwekkendste events te verwelkomen in onze oude suikerfabriek, toen het (tot voor kort) ondenkbare gebeurde: de evenementenindustrie stond stil.

Gelukkig werken we in een creatieve branche en denken we altijd in mogelijkheden – net als onze partners! Vanuit dat perspectief is Project Playground gecreëerd, een plek die gehoor geeft aan de marktbehoeftes maar ook oog heeft voor de nieuwe veiligheidsmaatregelen. Dit past bij ons als bedrijf: niet stilstaan maar doorgaan. Door het bijeenbrengen van onze expertises creëren we nieuw draagvlak voor de evenementenindustrie en brengen we mensen weer – op een veilige manier – bij elkaar. Laten we samen vorm geven aan de toekomst voor evenementen! Proef, kijk en beleef wat er allemaal mogelijk is en wissel ervaringen uit met event professionals op de Playground.


Join the Playground!

Meld je nu vast aan op www.project-playground.nl, op 1 september gaat onze ‘Playground’ open!

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op