Home » Project Playground: 23 Choices

Project Playground: 23 Choices

Het is weer tijd om het kind in je naar boven te halen: de tweede editie van Project Playground staat voor de deur! Na het succes van de eerste editie belooft deze tweede editie nóg inspirerender te worden.

Maak je 29 augustus 2023 op voor een interactieve, unieke en inspirerende dag waarin de uitdagingen van het verleden, de vragen van vandaag en de keuzes voor morgen centraal staan. Dit evenement zit vol nieuwe ideeën, ervaringen en verrassingen. Toonaangevende experts, conceptontwikkelaars en creatieven komen samen onder één dak en dagen je uit om out of the box te denken. Het is tijd om de grenzen van creativiteit te verleggen en jezelf te stimuleren om de mogelijkheden van de toekomst te verkennen.

Project Playground: 23 Choices is een exclusief evenement dat wordt gerealiseerd door de gecombineerde kracht van toonaangevende namen uit de industrie; SugarFactory, Boozed, Bazelmans AV, Plugged Live Shows, Hete Peper en The Fireflies, die dit bijzondere evenement samen vormgeven.

In 2020 werd Project Playground opgericht om te inspireren tijdens de COVID-19 pandemie. Om het denken in mogelijkheden en het vinden van creatieve oplossingen aan te moedigen. Hoewel COVID-19 gelukkig geendeel meer uitmaakt van onze samenleving, is buiten de gebaande paden denken wel nodig om ons te kunnenblijven onderscheiden in een snel veranderende wereld en onze missie om te inspireren na kunnen streven.

 

Meer weten? Volg Project Playground op Instagram of bekijk de officiële website.

Bekijk ook onze recap van de vorige editie in 2020!

 

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op